reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@kinga30 a jak sytuacja z Toba? Ok juz jest? Mozesz juz normalnie funkcjonowac?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To już po wizycie, dzidzia 10 cm kość udowa odpowiada 14+3 a główka 15 tydz więc wszystko dobrze bo ja jestem 15+1, nie pokazała kim jest zasłoniła się ☺️
Super gratuluje wizyty :***

A co do ruchów to ja już jakiś czas temu poczułam ale to były pojedyncze kopniaczki i później przez kilka dni była cisza a teraz już coraz częściej czuje jestem w 16 tygodniu i 6 dniu ciąży i to moja druga ciaza

Ledwo was nadrobiłam, jeden poranek i juz było ponad 40 stron:-D

Dziewczyny z Krakowa polecicie dobrego ginekologa? Bede w kwietniu w PL i chciałam na USG i do ginekologa podejść.

Ja chodzę do Ultramedici - mają bardzo dobry sprzęt. No i chodzę do doktora Drygały, młody lekarz ale bardzo rzetelny. Jestem bardzo zadowolona.

Ja jestem w drugiej ciąży, poprzednia zakończyła się w 19t w czerwcu i już czuję ruchy :) więc pewnie mam maluszka z przodu a łożysko z tyłu :) i raczej nie sądzę żebym pomyliła to z czymś innym bo wcześniej czegoś takiego nie czułam... Poprzednio poczułam ruchu w 18t.. Może jakiś wpływ ma także budowa ciała, nie wiem :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jestem na początku 16 tc i wydaje mi się, że już coś niecoś czuję - takie motylki w brzuchu, lekkie stukniecia. I nie jest to na pewno bulgotanie od żołądka ;)

Przepraszam, że zapytam... ale mogłabyś napisać co się stało w Twojej poprzedniej ciąży? 19tc to już przecież taka zaawansowana ciąża! Oczywiście, jeżeli nie chcesz do tego wracać, to zrozumiem..

Super gratuluje wizyty :***

A co do ruchów to ja już jakiś czas temu poczułam ale to były pojedyncze kopniaczki i później przez kilka dni była cisza a teraz już coraz częściej czuje jestem w 16 tygodniu i 6 dniu ciąży i to moja druga ciaza
Ja czuje i faktycznie w miejscu w którym jest dzidziol więc to na pewno to☺️

Ja chodzę do Ultramedici - mają bardzo dobry sprzęt. No i chodzę do doktora Drygały, młody lekarz ale bardzo rzetelny. Jestem bardzo zadowolona.

Ja jestem na początku 16 tc i wydaje mi się, że już coś niecoś czuję - takie motylki w brzuchu, lekkie stukniecia. I nie jest to na pewno bulgotanie od żołądka ;)

Przepraszam, że zapytam... ale mogłabyś napisać co się stało w Twojej poprzedniej ciąży? 19tc to już przecież taka zaawansowana ciąża! Oczywiście, jeżeli nie chcesz do tego wracać, to zrozumiem..
Moja córeczka była ciężko chora... Miała zespół Turnera i liczne wady rozwojowe..

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ojej... rozumiem :( a to nie wykryli tego wcześniej na genetycznych?
Wykryli nieprawidłowości już w 10 tygodniu.. Później genetyk, biopsja kosmówki i czekanie na wynik i tak zeszło do 19t.... Moja córka już nie żyła jak ją rodziłam...

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry