reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Super gratuluje wizyty :***To już po wizycie, dzidzia 10 cm kość udowa odpowiada 14+3 a główka 15 tydz więc wszystko dobrze bo ja jestem 15+1, nie pokazała kim jest zasłoniła się
•
•
A co do ruchów to ja już jakiś czas temu poczułam ale to były pojedyncze kopniaczki i później przez kilka dni była cisza a teraz już coraz częściej czuje jestem w 16 tygodniu i 6 dniu ciąży i to moja druga ciaza
kinga30
Tak leki jeszcze zostają tak samo ale funkcjonować mogę normalnie tzn powoli wrócić do normalności
gabrika
Ledwo was nadrobiłam, jeden poranek i juz było ponad 40 stron
Dziewczyny z Krakowa polecicie dobrego ginekologa? Bede w kwietniu w PL i chciałam na USG i do ginekologa podejść.
Ja chodzę do Ultramedici - mają bardzo dobry sprzęt. No i chodzę do doktora Drygały, młody lekarz ale bardzo rzetelny. Jestem bardzo zadowolona.
Ja jestem w drugiej ciąży, poprzednia zakończyła się w 19t w czerwcu i już czuję ruchy więc pewnie mam maluszka z przodu a łożysko z tyłu i raczej nie sądzę żebym pomyliła to z czymś innym bo wcześniej czegoś takiego nie czułam... Poprzednio poczułam ruchu w 18t.. Może jakiś wpływ ma także budowa ciała, nie wiem
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja jestem na początku 16 tc i wydaje mi się, że już coś niecoś czuję - takie motylki w brzuchu, lekkie stukniecia. I nie jest to na pewno bulgotanie od żołądka
Przepraszam, że zapytam... ale mogłabyś napisać co się stało w Twojej poprzedniej ciąży? 19tc to już przecież taka zaawansowana ciąża! Oczywiście, jeżeli nie chcesz do tego wracać, to zrozumiem..
kinga30
Ja czuje i faktycznie w miejscu w którym jest dzidziol więc to na pewno toSuper gratuluje wizyty :***
•
•
A co do ruchów to ja już jakiś czas temu poczułam ale to były pojedyncze kopniaczki i później przez kilka dni była cisza a teraz już coraz częściej czuje jestem w 16 tygodniu i 6 dniu ciąży i to moja druga ciaza
Moja córeczka była ciężko chora... Miała zespół Turnera i liczne wady rozwojowe..Ja chodzę do Ultramedici - mają bardzo dobry sprzęt. No i chodzę do doktora Drygały, młody lekarz ale bardzo rzetelny. Jestem bardzo zadowolona.
Ja jestem na początku 16 tc i wydaje mi się, że już coś niecoś czuję - takie motylki w brzuchu, lekkie stukniecia. I nie jest to na pewno bulgotanie od żołądka
Przepraszam, że zapytam... ale mogłabyś napisać co się stało w Twojej poprzedniej ciąży? 19tc to już przecież taka zaawansowana ciąża! Oczywiście, jeżeli nie chcesz do tego wracać, to zrozumiem..
27.06.17 Anastazja [*]
gabrika
Moja córeczka była ciężko chora... Miała zespół Turnera i liczne wady rozwojowe..
27.06.17 Anastazja [*]
Ojej... rozumiem a to nie wykryli tego wcześniej na genetycznych?
Wykryli nieprawidłowości już w 10 tygodniu.. Później genetyk, biopsja kosmówki i czekanie na wynik i tak zeszło do 19t.... Moja córka już nie żyła jak ją rodziłam...Ojej... rozumiem a to nie wykryli tego wcześniej na genetycznych?
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Nowaja16
Teraz 2 trymestr podobno najlepszy wiec musimy korzystać fajnie ze juz możesz wrocic do normalności bo w 3 trymestrze pewnie znowu zaczniemy narzekaćJa czuje i faktycznie w miejscu w którym jest dzidziol więc to na pewno to
Podziel się: