reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Wróciłam całkiem do "żywych" dziś kuchnia serwuje zupę pomidorową (no bo przecież wczoraj był rosół :D) a na drugie zapiekanka ryżowa z kurczakiem, pieczarkami, kukurydzą, brokułami w sosie pieczarkowym zasypana serem :)
Teraz tylko czekam na powrót mojego i wstawiam do piekarnika żeby się wszystko ładnie połączyło :)
1516891404-ef0b21a32ccfe9fe-aaaaaa.jpeg
1516891411-5573254a64b14c96-aaaaaa.jpeg
1516891416-3ba19c09ec3d347e-aaaaaa.jpeg
1516891421-0cf00e4f754dcdbd-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja w 3 ciąży i czasami wydaje mi się że czuję ruchy ale pewności nie mam (15+5)

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja mam 17+1 I też nie czuje. Drugie dziecko. Nie martwię się tym. Z córką czułam w 21 tygodniu. Mam jeszcze czas

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też jestem w trzeciej i nie czuję ruchów. Mam tak położone łożysko, że się nie zanosi żebym szybko poczuła. Jestem w 15+3.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja jestem w drugiej ciazy, dzis 16+0 i od 2 tygodni czuje, ale jeszcze nie za czesto.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.

Powiem Ci, że jest tyle ofert, że na pewno coś znajdziesz do 1000zł. Ludzie sprzedają używane ale niektóre w stanie idealnym, a cena niższa :)

reklama
Ja jestem w drugiej ciąży, poprzednia zakończyła się w 19t w czerwcu i już czuję ruchy :) więc pewnie mam maluszka z przodu a łożysko z tyłu :) i raczej nie sądzę żebym pomyliła to z czymś innym bo wcześniej czegoś takiego nie czułam... Poprzednio poczułam ruchu w 18t.. Może jakiś wpływ ma także budowa ciała, nie wiem :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry