reklama
Jola92
Fanka BB :)
Własnie nie wiem. Kontroluję ciśnienie,wietrzę mieszkanie. Może to jest spowodowane hormonami ciążowymi? Ja jeszcze od paru dni mam problem ze snem. Nie mogę zasnąć, jak zasne to co chwilę sie budze, spię do około 9 ale jest mi ciężko sie wybudzić...Witajcie[emoji5]
Znowu tak mnie glowa boli, ze az mnie muli. Az mbie ten bol budzil w nocy[emoji20]
Czemu nas te glowy tak mecza?
Aniołek[*]8.08.2017
Ja właśnie nie mam etapu złości, tylko wiecznego płaczu o wszystko. Dzieje się dobrze, źle, koszulka zle ubrana, płyn do płukania pachnie inaczej niż myślałam i wiele innych rzeczy doprowadza mnie do płaczu. Mam nadzieję, że to wkrótce przejdzie, bo dziś jak mnie Pani w piekarni zapytała grzecznie czy mam 3 grosze zeby było lepiej wydać to mało co sie nie popłakałamJakie ja mam dziewczyny dzisiaj nerwy, aż mnie trzęsie, jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud Gadam z mamą przez tel i ona do mnie ale co Ty się tak od razu denerwujesz, a ja jak słyszę taki tekst to już w ogóle ciśnienie mi rośnie Najchętniej mordę bym darła na wszystkich, nawet moim prosiakom się oberwało też tak czasem macie?
Czyli po tych 50 minutach już przyjemniejsza cześć dniaA ja coś oklapłam, dobrze, że jeszcze 50 min, może jakoś wytrzymam. A dziś jeszcze oglądanie wózka i zakupy.
atomek
Dziewczyny melduje ze wrócilam do Polski. Na odiwedzinach u rodziny było super. Każdy chwile zajmował się młodą i mogłam sie pobyczyć.
Dziś też juz jestem po wizycie u gin. Wszystko jest idealnie, jedynie bakterie w moczu i skierowanie na posiew.
Mam nadzieje ze u Was ok, bo nie dam rady nadgonić zaległości które nie są liczone w dziesiątkach stron a już setkach
@Margana łącze sie z Toba w bólu głowy, nawet tabletka mi dzisiaj nie pomogła
Dziś też juz jestem po wizycie u gin. Wszystko jest idealnie, jedynie bakterie w moczu i skierowanie na posiew.
Mam nadzieje ze u Was ok, bo nie dam rady nadgonić zaległości które nie są liczone w dziesiątkach stron a już setkach
Margana
Niestety czesto[emoji53]Jakie ja mam dziewczyny dzisiaj nerwy, aż mnie trzęsie, jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud Gadam z mamą przez tel i ona do mnie ale co Ty się tak od razu denerwujesz, a ja jak słyszę taki tekst to już w ogóle ciśnienie mi rośnie Najchętniej mordę bym darła na wszystkich, nawet moim prosiakom się oberwało też tak czasem macie?
Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze, że odpoczęłaśDziewczyny melduje ze wrócilam do Polski. Na odiwedzinach u rodziny było super. Każdy chwile zajmował się młodą i mogłam sie pobyczyć.
A co do zaległości tutaj - przy nieobecności dłuższej niż 1 dzień są praktycznie nienadrabialne....
No i najważniejsze - dobrze, że na wizycie wszystko ok
Jola92
To uważaj. Ja wczoraj jak wchodziłam do laboratorium, to Pani która za chwile mi wbijała igłę, powiedziała do koleżanki w gabinecie "Ela, zrobiłabyś mi kawę? Jakaś taka klapnięta jestem". Potem Pani pobrała mi krew i zrobił mi się ogromny krwiak, pójdę jutro do lekarza jeśli się nie poprawi bo nigdy tak nie mialam.Mam dookoła wkucia siniaka zółto-fioletowego. Także Olu, nie kuj dziś nikogo, ok?A ja coś oklapłam, dobrze, że jeszcze 50 min, może jakoś wytrzymam. A dziś jeszcze oglądanie wózka i zakupy.
olaaa7
Tak Już jestem ciekawa tego wózka na żywoCzyli po tych 50 minutach już przyjemniejsza cześć dnia
olaaa7
Ależ skąd, ja nigdy nikogo nie kłuje Sama też dziś nie zamierzam się kłućTo uważaj. Ja wczoraj jak wchodziłam do laboratorium, to Pani która za chwile mi wbijała igłę, powiedziała do koleżanki w gabinecie "Ela, zrobiłabyś mi kawę? Jakaś taka klapnięta jestem". Potem Pani pobrała mi krew i zrobił mi się ogromny krwiak, pójdę jutro do lekarza jeśli się nie poprawi bo nigdy tak nie mialam.Mam dookoła wkucia siniaka zółto-fioletowego. Także Olu, nie kuj dziś nikogo, ok?
reklama
Mój syn już oznajmił że on z nią śpi
Dokładnie jak u mnie- teraz jest na nartach więc w końcu JA mogę z nią spać...!
A ja coś oklapłam, dobrze, że jeszcze 50 min, może jakoś wytrzymam. A dziś jeszcze oglądanie wózka i zakupy.
Ja do 17... a potem chyba prosto do domu. Nie wiem kiedy zaczniemy oglądać wózki...
Własnie nie wiem. Kontroluję ciśnienie,wietrzę mieszkanie. Może to jest spowodowane hormonami ciążowymi? Ja jeszcze od paru dni mam problem ze snem. Nie mogę zasnąć, jak zasne to co chwilę sie budze, spię do około 9 ale jest mi ciężko sie wybudzić...
Ja właśnie nie mam etapu złości, tylko wiecznego płaczu o wszystko. Dzieje się dobrze, źle, koszulka zle ubrana, płyn do płukania pachnie inaczej niż myślałam i wiele innych rzeczy doprowadza mnie do płaczu. Mam nadzieję, że to wkrótce przejdzie, bo dziś jak mnie Pani w piekarni zapytała grzecznie czy mam 3 grosze zeby było lepiej wydać to mało co sie nie popłakałam
Jola, I'm sorry ale mega się ubawiłam, widziałam juz tą scenkę w wyobraźni
Co do wietrzenia, to ja sama mam dylemat, czy wietrzyć czy nie przy tym dziadowskim smogu... trzeba by mieć oczyszczacz powietrza chyba.
Podziel się: