olaaa7
Fanka BB :)
U mnie od 18 do 23+6. Dwie pierwsze wizyty mam też darmowe, za trzecią płacę 220zł. Płytka z 4d 100zł.U mnie robią od 20tc.
Aha, badanie mam za free, płytka z nagraniem i 70zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie od 18 do 23+6. Dwie pierwsze wizyty mam też darmowe, za trzecią płacę 220zł. Płytka z 4d 100zł.U mnie robią od 20tc.
Aha, badanie mam za free, płytka z nagraniem i 70zł
A która cześć? Mama mieszka w centrumJa jestem z Chorzowa to nie tak daleko [emoji28]
To pewnie bedziesz chciala na Ujastku rodzic? ja to pol kolezanek mam co tam rodzily ale ja jakos nie chce. Byle by najblizej byloO rety, pewnie, że kojarzę Moi rodzice mieszkają niedaleko Dobczyc
Aaaa no wiedziałam, że ktoś był z Chorzowa tylko skleroza i te sprawy hahaJa jestem z Chorzowa to nie tak daleko [emoji28]
Poważnie? A do kogo chodzisz?To jak to nie masz nikogo blisko, co? [emoji14]
Mieszkam gdzie indziej, ale mamę mam w Chorzowie, i bywam tam bardzo często
(aha, do endokrynologa chodzę do Siemianowic, więc co kilka tygodni tam jestem )
A gdzie dokladnie? Kto by nie kojarzyl Dobczyc
To pewnie bedziesz chciala na Ujastku rodzic? ja to pol kolezanek mam co tam rodzily ale ja jakos nie chce. Byle by najblizej bylo
Dr. Kozler - Borowska, koło parku PszczelnikPoważnie? A do kogo chodzisz?
Kędzierzynka - śmieszna nazwa zaraz koło Stadnik.
pewnie ze wiem gdzie Kedzierzynka no to fajnie tam na Siemieradzkiego tez chyba spoko
Nie, nie... do Ujastka musiałabym całe miesto jechać. Ja będę rodzić w Siemiradzkim. Mam dosłownie kilka minut do tego szpitala.
Chętnie[emoji1]To co, kawa w Chorzowie?