reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

....a na koniec pewnie będziesz padnięta... ;) Też tak mam, ze sprzątaniem mam trochę niepokolei- tak przynajmniej mówi M. i koleżanki ;) A potem umieram i wszystko mnie boli :)

@gabrika, A jesteś może też z Wawy?

@Marika92, zapomniałaś zabrać brzucha do zdjęcia :D

...a z telefonu próbowałaś? Ja wstawiam zdjęcia na BB z aplikacji na telefonie i nie ma problemu :)

Ja też jestem pedant jeżeli chodzi o sprzątanie :) A odkąd kupiliśmy wypasiony i mega cichy odkurzacz to mogę sprzątać o którejkolwiek porze mi się wymarzy :D

Jestem z Krakowa :)

reklama
Zobacz sovie te Mikado co ja mam. Ja za wersje 2w1 zaplacilam 1000zl, ale to bylo 6 lat temu. Teraz moze byc troche powyzej tysiaca. A...zamawialam bezposrodnio od producenta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzięki :* poogladam wieczorem :)

Czyli szpital już masz ogarnięty :) to dobrze :)

Trzymam!

Ja okazjonalnie zostawiałam młodego z ojcem na kilka h i wtedy wypadało jakieś karmienie, podawał mój pokarm z butli i było ok :)

Dzięki :) Jak się domyślasz u nas makarony też często, tyle że bez cebuli-częściej makaron, ravioli niż schabowy :) I mamy różne produkty wloskie jak najbardziej, przyjaciel Włoch prowadzi sklep włoski po drugiej stronie ulicy :)

Batman my love! <3 To w normalnej cenie było, czy przeceny? Bo nie wiem czy urwać się z pracy i gnać na przeceny czy mogę na spokojnie w weekend :D

Jak dla mnie karmienie dziecka piersią kiedy płaczesz i masz depresję to jakaś pomyłka... i uważam że nikt nie ma prawa tego oceniać. Dlatego tak strasznie wkurzył mnie ten pan wczoraj. Ja np. karmiłam, ale czułam sie z tym dobrze, nie miałam żadnych problemów. Natomiast moja przyjaciółka miała tatar zamiast sutków, każde karmienie to płacz, depresja i szczerze tego nienawidziła- ale karmiła 7 miesięcy bo teściowa tak jej wlazła na psyche. Dzisiaj mega jest na siebie zła że nie była wystarczająco asertywna...

Dzień dobry :)

Obudziłam się z mega zadrapaniem pod okiem :errr: M. się nie przyznaje....:ninja2: Hmmmmm....

To my tu tez hurtownia wloska tylko tam zakupy hih

Na pare h nie dzien w dzien butelka chyba ok ale nie codzien jesli sie ma kp ..

Hahahaha to było pierwsze co dzisiaj pokazał [emoji23] bezwstydnik mały [emoji7][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hahaha :) Ale przynajmniej nie było problemu z określeniem płci :)

Mnie rozbawiło na genetycznych bo maluszek obrócił się pleckami do nas i za nic nie chciał się odwrócić, gin się nieźle na gmerał po moim brzuchu żeby go ruszyć :D w końcu się udało, ale za to maluch zaczął brykać i nie mogliśmy go utrzymać w miejscu :p Taki złośnik :D

Tak wyszlo ze 4 ,smieje sie ze teraz to niech lifting brzucha mi robia.

Ja przy kp nie dawalam butli i tu moj blad mlody wszedzie z nami musialam go ciagac ze soba. Jak mial 10 mc i szlismy na wesele to nakupowalam kupkow butelek zeby chcial pic z czegokolwiek.Latwo nie bylo. Tym razem nie popelnie tego bledu ,mleko pomroze i w razie potrzeby zostawie z butla u mojej mamy.

Bede miec bardzo podobny.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ze tez ciezko maluchowi pojac sutek smok butla
To calkiem insczej leci:)
Ja dopiero teraz dalam butle od dwoch mscy
Jak wychodzilam wtscalam gora po 4 godzinach I dawalam jesc
Przewaznie ja z moja bylam ;) tak do teraz bo my Sami na emigracji

reklama
Do góry