reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

....a na koniec pewnie będziesz padnięta... ;) Też tak mam, ze sprzątaniem mam trochę niepokolei- tak przynajmniej mówi M. i koleżanki ;) A potem umieram i wszystko mnie boli :)

@gabrika, A jesteś może też z Wawy?

@Marika92, zapomniałaś zabrać brzucha do zdjęcia :D

...a z telefonu próbowałaś? Ja wstawiam zdjęcia na BB z aplikacji na telefonie i nie ma problemu :)

Ja też jestem pedant jeżeli chodzi o sprzątanie :) A odkąd kupiliśmy wypasiony i mega cichy odkurzacz to mogę sprzątać o którejkolwiek porze mi się wymarzy :D

Jestem z Krakowa :)

reklama
Zobacz sovie te Mikado co ja mam. Ja za wersje 2w1 zaplacilam 1000zl, ale to bylo 6 lat temu. Teraz moze byc troche powyzej tysiaca. A...zamawialam bezposrodnio od producenta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzięki :* poogladam wieczorem :)

Czyli szpital już masz ogarnięty :) to dobrze :)

Trzymam!

Ja okazjonalnie zostawiałam młodego z ojcem na kilka h i wtedy wypadało jakieś karmienie, podawał mój pokarm z butli i było ok :)

Dzięki :) Jak się domyślasz u nas makarony też często, tyle że bez cebuli-częściej makaron, ravioli niż schabowy :) I mamy różne produkty wloskie jak najbardziej, przyjaciel Włoch prowadzi sklep włoski po drugiej stronie ulicy :)

Batman my love! <3 To w normalnej cenie było, czy przeceny? Bo nie wiem czy urwać się z pracy i gnać na przeceny czy mogę na spokojnie w weekend :D

Jak dla mnie karmienie dziecka piersią kiedy płaczesz i masz depresję to jakaś pomyłka... i uważam że nikt nie ma prawa tego oceniać. Dlatego tak strasznie wkurzył mnie ten pan wczoraj. Ja np. karmiłam, ale czułam sie z tym dobrze, nie miałam żadnych problemów. Natomiast moja przyjaciółka miała tatar zamiast sutków, każde karmienie to płacz, depresja i szczerze tego nienawidziła- ale karmiła 7 miesięcy bo teściowa tak jej wlazła na psyche. Dzisiaj mega jest na siebie zła że nie była wystarczająco asertywna...

Dzień dobry :)

Obudziłam się z mega zadrapaniem pod okiem :errr: M. się nie przyznaje....:ninja2: Hmmmmm....

To my tu tez hurtownia wloska tylko tam zakupy hih

Na pare h nie dzien w dzien butelka chyba ok ale nie codzien jesli sie ma kp ..

Hahahaha to było pierwsze co dzisiaj pokazał [emoji23] bezwstydnik mały [emoji7][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hahaha :) Ale przynajmniej nie było problemu z określeniem płci :)

Mnie rozbawiło na genetycznych bo maluszek obrócił się pleckami do nas i za nic nie chciał się odwrócić, gin się nieźle na gmerał po moim brzuchu żeby go ruszyć :D w końcu się udało, ale za to maluch zaczął brykać i nie mogliśmy go utrzymać w miejscu :p Taki złośnik :D

Tak wyszlo ze 4 ,smieje sie ze teraz to niech lifting brzucha mi robia.

Ja przy kp nie dawalam butli i tu moj blad mlody wszedzie z nami musialam go ciagac ze soba. Jak mial 10 mc i szlismy na wesele to nakupowalam kupkow butelek zeby chcial pic z czegokolwiek.Latwo nie bylo. Tym razem nie popelnie tego bledu ,mleko pomroze i w razie potrzeby zostawie z butla u mojej mamy.

Bede miec bardzo podobny.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ze tez ciezko maluchowi pojac sutek smok butla
To calkiem insczej leci:)
Ja dopiero teraz dalam butle od dwoch mscy
Jak wychodzilam wtscalam gora po 4 godzinach I dawalam jesc
Przewaznie ja z moja bylam ;) tak do teraz bo my Sami na emigracji

reklama
Do góry