olaaa7
Fanka BB :)
Musisz zmniejszyć np w Paincie.Ja nie moge wstawiac zdj bo mam za duzy format za kazdym rrazem wkurza mnie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz zmniejszyć np w Paincie.Ja nie moge wstawiac zdj bo mam za duzy format za kazdym rrazem wkurza mnie to
Link do: zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online! może to?Na tel pisze to nie mam mozliwosc w princie zmienic ale screena tez mi odrzuci ze za duzy format:/
Ja lekko "ozdrowiałam" i wzięłam się za sprzątanie - kurze i te sprawy, za co już dostałam ochrzan ale nie mogę już patrzeć na ten syf bleeee, żeby nie przedobrzyć robię przerwy jak właśnie teraz i leżę rano się wykaszlałam i już na cały dzień myślę że spokój, kaszel się urywa więc mój organizm dokonuje samouleczenia katar już też tak nie męczy więc jak to zwykle bywa - czuje się lepiej więc do roboty
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie moge wstawiac zdj bo mam za duzy format za kazdym rrazem wkurza mnie to
Ja wlasnie nie chce piersia, dlatego w butelki sie musze zaopatrzyc
Znalazlam go za 1700 zl uwazam ze wcale nie tak drogo i 3w1
Termin na 26 06 z @ z USG na ¹ lipca