reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@gabrika no parę dni sprzątane nie było bo choroba dopadła i już dziś jak mi lepiej patrzeć nie mogę bo trochę mam zapędy pedantyczne ale w lekkiej wersji hehehe

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja lekko "ozdrowiałam" i wzięłam się za sprzątanie - kurze i te sprawy, za co już dostałam ochrzan ale nie mogę już patrzeć na ten syf bleeee, żeby nie przedobrzyć robię przerwy :D jak właśnie teraz i leżę :) rano się wykaszlałam i już na cały dzień myślę że spokój, kaszel się urywa więc mój organizm dokonuje samouleczenia :D katar już też tak nie męczy :) więc jak to zwykle bywa - czuje się lepiej więc do roboty :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

....a na koniec pewnie będziesz padnięta... ;) Też tak mam, ze sprzątaniem mam trochę niepokolei- tak przynajmniej mówi M. i koleżanki ;) A potem umieram i wszystko mnie boli :)

@gabrika, A jesteś może też z Wawy?

@Marika92, zapomniałaś zabrać brzucha do zdjęcia :D

Ja nie moge wstawiac zdj bo mam za duzy format za kazdym rrazem wkurza mnie to

...a z telefonu próbowałaś? Ja wstawiam zdjęcia na BB z aplikacji na telefonie i nie ma problemu :)

reklama
Do góry