ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Haha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera))
No super zakup! testowałaś już?Dziękuję udalo sie moge sie pochwali moim nowum zakupem
Ja dalej piję parzoną kawę z fusami i one zawsze trafiają do zlewu, a rury maja się dobrze
Strasznie wygodna jest juz probowalam ale zobacze dzos w nocyHaha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera))
Na tel jest bardzo przyjemna apka, nazywa się "zmniejsz zdjęcie"Na tel pisze to nie mam mozliwosc w princie zmienic ale screena tez mi odrzuci ze za duzy format:/
[emoji1] [emoji1] ja w przyszłym tygodniu jadę w odwiedziny do matki chrzesnej mojego syna 23 stycznia urodziła córeczkę już się nie mogę doczekaćNo to praktycznie razem rodzimy[emoji7]
No mój mąż mówi że jeszcze kolejnego balona nam w łóżku trzeba:0 że chyba pora nauczyć się sofę rozkładać hahahaStrasznie wygodna jest juz probowalam ale zobacze dzos w nocy
Hahahaha to było pierwsze co dzisiaj pokazał [emoji23] bezwstydnik mały [emoji7][emoji23]Gratulacje Jakie ciekawe ujęcie
Jaka ładna poduszeczka
Zobacz sovie te Mikado co ja mam. Ja za wersje 2w1 zaplacilam 1000zl, ale to bylo 6 lat temu. Teraz moze byc troche powyzej tysiaca. A...zamawialam bezposrodnio od producenta.Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.