reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Miałam ręczny TT, bo wydawało mi się że pewnie go w ogóle nie użyję, więc tylko awaryjnie kupiłam- a okazało się że używałam sporo. Nue mogę powiedzieć, był ok, ale musiałam się namachać trochę- i mi z kolei wydawało się że elektryczny bylby dobrym rozwiązaniem, ale z kolei szkoda mi już było kasy na drugi
Gratuluję pozytywnej wizyty!
Hhahahah dokładnie, "żeby tylko"...! w pierwszej ciąży kurier był moim dobrym kumplem, bo szalałam na allegro
Hahhha to nie mogę doczekać sie zdjęć
Tata na pewno mówi że będzie piłkarz
To jest przykre po prostu... w końcu ten dzieciaczek będzie dla niej najbliższą rodziną.. Ludzie są dziwni.
Teściowa chyba zatrzymała się na etapie własnego porodu
@martaaa515, @Jola92, dobre jesteście Płyn do plukania faktycznie może rozwalić
Ja jestem już chyba nie do życia, może zmiana pogody tak na mnie wpływa, także pewnie zaraz się odmelduję do spania.
A. RObiłam dzisiaj ten makaron Jamiego Oliviera o ktorym wspominałam: pomidory, bakłażan, bazylia, ricotta- pycha!
Sprobuj z brokulem boczkiem cebula trzy lyzki smietany )
Lub cebula tunczyk i sos pomidorowy
Lub mozzarella basylia male pomidorki i oliva tylko oliva z olivek wtedy dania z makaronu sa lepsze
Mam wiele sposobow na lasagna i makaron[emoji13]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja ostatnio też miałam sprawdzana długość szyjki i mam 4,5 cm powiedziała że pięknie co by to nie znaczyło hahah .. ja dziś zaczynam 19 tydzień.
Na kiedy masz termin? Ja 17+5 a termin 30/6 ty 19 tc?)) starsze od mojego
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mialam taki kupic podwojny ale tu 1400€ a pl wcale nie tansze;/
Kuouje abc design twins
gfusiarz
Fanka BB :)
Znalazlam go za 1700 zl uwazam ze wcale nie tak drogo i 3w1Mialam taki kupic podwojny ale tu 1400€ a pl wcale nie tansze;/
Kuouje abc design twins
ookatkaoo1993
Termin na 26 06 z @ z USG na ¹ lipcaNa kiedy masz termin? Ja 17+5 a termin 30/6 ty 19 tc?)) starsze od mojego
olaaa7
Ooo Holland [emoji173] Właśnie to moja pierwsza miłość [emoji28] Tylko inny kolor. Póki co wpadł mi właśnie w oko Holland i Vulcano Tylko ciągle jakoś mało przekonuje mnie ten kosz w Hollandzie.
Załączniki
olaaa7
Tego x-landera znalazłaś za 1700zł z fotelikiem? Możesz podesłać linka?Znalazlam go za 1700 zl uwazam ze wcale nie tak drogo i 3w1
reklama
Ja dalej piję parzoną kawę z fusami i one zawsze trafiają do zlewu, a rury maja się dobrzeTe fusiasta to moja ciotka dalej pije nie chce nic. Innego [emoji16][emoji16]
Podziel się: