gfusiarz
Fanka BB :)
Ten granatowy to x lander tez cos kolo 1700 zl wysle obydwa linki tylko musze znalezcTego x-landera znalazłaś za 1700zł z fotelikiem? Możesz podesłać linka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten granatowy to x lander tez cos kolo 1700 zl wysle obydwa linki tylko musze znalezcTego x-landera znalazłaś za 1700zł z fotelikiem? Możesz podesłać linka?
Dzięki tzn linka do Hollanda nie potrzebuję bo mam już upatrzony sklep z fajną ceną tego wózka i w komplecie z adapterami i fotelikiem Maxi Cosi CitiTen granatowy to x lander tez cos kolo 1700 zl wysle obydwa linki tylko musze znalezc
Tylko tu jest 2 w 1 ale cena jak na ten wozek spoko
Holland jest najczęściej kupowanym wózkiem Bebetto. Ma same dobre opinie. Gdyby nie ten kosz to bym go na pewno kupiła bo jestem zakochana w tym kolorzeA co w ogole.myslicie o tych holandach bo moja siostra ma aleco x lander i bardzo sobie chwali a o tych holandach to nie wiem nic
Tu masz z Maxi Cosi Citi cena super bo tylko 1749zł. Są też z innymi fotelikami.No najlepsze foteli sa z maxi cosi