reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :)

Ale zazdroszczę, ja dalej nic nie czuję :( W 16tc jedynie czułam takie leciutkie pukanie wieczorem jak leżałam w łóżku ale od tamtej pory nic. Już sama nie wiem czy to była dzidzia wtedy.
cierpliwości.. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety czuły ruchy bardzo wcześnie, więc może to jakieś geny... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny a co ze smoczkiem ? Chyba z kupnem trzeba poczekac, zeby zobaczyc czy uda sie karmic piersia ? Bo podobno dziecko ssajac smoczek nie bedzie chcialo lub umialo lapac sutka. No chyba, ze kupie smoczek w ksztalcie brodawki ?:)

Moja dostala zaraz w pierwszy dzuen bo mi nie chciala lapac sutek i bawilam sie dawalam smok wyciagalam I dawalam piers i zalapala

Trochę zapycha, ale - doszłam do wniosku, że jak zrobię co 2 tygodnie, to aż tak nie zapcha, bo będzie relatywnie mocno i długo splukiwany ;)
Poza tym, kiedyś piło się kawę "fusiastą", a potem grunt trafiał do zlewu, i jakoś tragedii nie było, więc myślę, że peeling raz na jakiś czas też instalacji nie zapcha ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Te fusiasta to moja ciotka dalej pije nie chce nic. Innego [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry