reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

martaaa515, 9go lutego.
Od 9tc biorę dupashon bo plamiłam. Ale tu raczej z racji choroby. Bo byłam strasznie chora, kaszlałam jak gruźlik na umarciu.
A na USG genetycznym bada lekarz czy nie? Bo jutro jadę.

ja na l4 jestem od początku roku :)
Genetyczne miałam przez brzuch, ale że lekarz dopatrzył się jakiejś torbieli na jajniku to chciał to sprawdzić i zrobił też przezpochwowe, więc jak powiesz o swoich dolegliwościach, to może też sprawdzi. A i byłam u innego lekarza, nie swojego.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nam przyszly plytki do salonu:D
pl_PP-Wood-Land-Grey-1198x190-1 (1).jpg

Załączniki

• pl_PP-Wood-Land-Grey-1198x190-1 (1).jpg
    pl_PP-Wood-Land-Grey-1198x190-1 (1).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 236
Super :) czyli możecie ruszać z remontem:) my też zaczynamy remontować dom w sumie to kolejna fazę elektryka itd bo tynki itd wszystko już porozwalane tylko że my tak rzadko jeździmy do Polski i idzie nam to jak "krew "ż nosa bo mój to stolarz i budowlaniec i wszystko chciałby sam najlepiej zrobić a niestety teraz to mocno utrudnione a On nikomu nieufa bo mówi że już takich " ekspertow "widział że ręce opadaja ..Także mi do kafelek pewnie jeszcze trochę zejdzie:D
My walczymy od wakacji ale mąż robi wszystko sam

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Dziewczyny a co ze smoczkiem ? Chyba z kupnem trzeba poczekac, zeby zobaczyc czy uda sie karmic piersia ? Bo podobno dziecko ssajac smoczek nie bedzie chcialo lub umialo lapac sutka. No chyba, ze kupie smoczek w ksztalcie brodawki ?:)
U mnie synek ssal smoczek i problemów z lapaniem czy ssaniem nie miał :-D
Zawsze kupowalismy avent i później butelki tez

Witam babeczki.... Dopiero dotarlam do domu. Od rana w biegu ,zakupy lekarz pozniej pojechalam do mamy i przed chwila wrocilam.

Wiec serducho bije maluch spal sobie tetno 141. Nic nie przytylam badania ok poza moczem bakterie ponad 19 000. Wiec nie wesolo. Mam leki i za dwa tyg z nowymi badaniami mam sie pokazac. Dostalam tez skierowanie na usg i co mnie zdziwilo mam je zrobic miedzy 5 a 20 marca. Nie pisala zeto genetyczne tylko usg 2 trymestr.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O Kurczę ciekawe z kad te bakterie ..Ale dobrze że wyszło i już się ich pozbywasz :) dużo zdrówka

Mi w szpitalu po porodzie kazali dawac corce, bo mialam potwornie mocny odruch ssania, polozna ktora do domu przychodzila tez kazala dawac smoczek, niz zeby dziwcko uznawalo za niego piers. Dawalam, problemu ze ssaniem piersi nie mialam, wrecz odwrotnie. Ale to moje doswiadczenia, co lekarz, polozna, rodzic to zapewne inne zdanie. Wiem tez ze pozniej koszmarnie jest oduczuc ciezko, ale jednak my przy skonczonym roczku powiedzielismy koniec i tak tez bylo.

xrotgov3q3o4y33i.png
A ktora firme bys polecila ? Loveli, Aventa ?

Dzień dobry moje kochane;)

Dziś znów witam się późno! A to dziś zwariowany dzień;) do 14 w pracy później na szybko do Media experrt po szczoteczkę elektryczna dla córki w prezencie urodzinowym chciała. To do domu. Mąż przed chwilka właśnie przywiózł płytki! Miało być 10 dni a przyszły już dziś ;p po 3 roboczych;)
1516811950-7011b90ee852cceb-aaaaaa.jpeg
1516811958-faf2f224e0c4f73e-aaaaaa.jpeg
1516811965-62780a8e88082a6a-aaaaaa.jpeg
1516811972-0e5d2aa98ccdccf0-aaaaaa.jpeg

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Bardzo ladne :) drewnianr plytki ❤ marza mi sie, ale w mieszkaniu nie bardzo :/

reklama
My walczymy od wakacji ale mąż robi wszystko sam

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

A my od jakich 3 lat :D i jesteśmy na etapie że wszędzie tynki są pozrywane także to nadal dopiero "poczatki "ale co poradzę jak mój mówi że nie będzie zadnym "popaprancom " grubej kasy płacił wkurzal się a na końcu i tak wszystkiego sam poprawiał ..tylko tyle , że my jesteśmy z 2 -3 tygodnie w Polsce w ciągu całego roku więc niema jak tego ogarnąć:D

Do góry