reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
_agnieszka_, teściowa Anioł :) krokiety, pierogi i milion innych rzeczy podrzuca ;) nie tylko za zagotowanie ją uwielbiam ;) z nią mam lepsze kontakty niż mamą :)
Tym bardziej trochę zazdroszczę :)
Ja mam z mamą kontakt świetny, a z teściową, no cóż... Powiedzmy, że moja teściowa trzyma się na dystans...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj widzisz, pilam ja wczesniej i zapomnialam, ze mam. Dzieki za przypomnienie[emoji3]
Ja to w ogole straszny nerwus jestem i ciagle sie wszystkim przejmuje. A teraz to juz podwojnie i z kazdego powodu plakac mi sie chce. Czuje sie chwilami jak dziecko, ktoremu sie wszystko nagle zwalilo na glowe. A generalnie nic takiego sie nie dzieje, normalne sprawy zycia codziennego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też się tak czasem trochę czuję... Hormony...
Ale na szczęście melisa mi trochę pomaga ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Nowaja16 śliczny brzuszek i różnica spora :) u mnie chyba takiej różnicy nie ma [emoji14]

Ja dziś cały dzień leżę.... Wstawiłam tylko rosół a mój zrobił ziemniaki i gzik także zostałam tylko zawołana na jedzonko i znów leżę.. Chociaż głowa mniej boli...

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Biedactwo, jak ja wczoraj/przedwczoraj :(
A inhalator juz masz?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Biedactwo, jak ja wczoraj/przedwczoraj :(
A inhalator juz masz?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Będzie na jutro... Mój jeździł i jeździł i nigdzie nie ma.. A jak już jest w aptece to cholernie drogi.. Spałam teraz trochę i w sumie ból głowy minął i lepiej się czuję :) więc może nie będzie tak źle :)

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moj brzuszek i jak myślicie urósł?
Ale swietnie :)
Ja nie wiem, ale mi brzuch nie rosnie. Tzn napewno jakos powoli, bo np kuzynka meza mowi, ze juz mam taki ciazowy. Ale to chyba nadal jak sie najem wieczorem. Waga jaka byla przed ciaza taka jest, ale to ta "dieta cud" cukrzycowa. Choc powiem szczerze, ze zrobilam tak jak kazala lekarka. Przetestowac po czym mi cukier skacze. I prawda taka ze po niczym. Jem i smazone i sosy zageszczane. Zrezygnowalam tylko ze slodyczy calkowicie (w dzien babci zjadlam tylko kawalek placka), zmienilam pieczywo na ciemne i jem co 3 godziny rowno w miare. Wiem, ze sie pozniej to moze pozmieniac, ale poki moge to korzystam :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Kochane, robiłyście piling kawowy ? jak tak to jak? na internecie jest tego sporo a to z cukrem a ta z solą.. potrzebuje czegoś sprawdzonego ;)

Ja kawy nie pije, ale moj tata pil 4/5 dziennie wiec pamietal ze ma fusow nie wyrzucac tylko wsypywac mi do pojemniczka. Dlugo lezec by nie mogly ale dzien dwa i juz ich nie bylo :) do fusow dodawalam na oko cukru oleju i chyba tyle, tak zeby nie byl za gesty i nie za wodnisty. I pod prysznicem smatowalam nogi, byly gladkie ale wszystko wokol popryskane i brudne :/ ale polecam :)

Witam babeczki.... Dopiero dotarlam do domu. Od rana w biegu ,zakupy lekarz pozniej pojechalam do mamy i przed chwila wrocilam.

Wiec serducho bije maluch spal sobie tetno 141. Nic nie przytylam badania ok poza moczem bakterie ponad 19 000. Wiec nie wesolo. Mam leki i za dwa tyg z nowymi badaniami mam sie pokazac. Dostalam tez skierowanie na usg i co mnie zdziwilo mam je zrobic miedzy 5 a 20 marca. Nie pisala zeto genetyczne tylko usg 2 trymestr.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja też już po wizycie. Dzidziuś zdrowo rośnie, ma ponad 10 cm, po raz drugi przypuszczenie, że jednak dziewczynka;) Tarczyca mi wariuje trochę, pomimo tego, że ciągle biorę leki. Na drugie usg genetyczne dostałam widełki między 22.02 a 10.03 i umówiłam się na 26.02. Dobrze, że na chwilę spokój z nerwami "wizytowymi" i ciśnieniem gabinetowym:)

reklama
Do góry