reklama
@Karla88 100 lat !!! Przede wszystkim nudnej ciąży
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się boję hehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszka ta tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się boję hehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszka ta tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw
Załączniki
malina_11
Fanka BB :)
@Karla88 100 lat !!! Przede wszystkim nudnej ciąży
Z tymi snami to tu co druga z nas ma jazdy....
Ale fura fajna
Zazdroszczę oddawania krwi. Ja oddawałam regularnie 6lat. A potem mi zdiagnozowali niedoczynność tarczycy i niestety nie mogę już oddawać. A ta kokosowa czekolada była przezajebista.
Ja akurat nie muszę się fatygowac do laboratorium na badania bo albo mama mi pobiera albo któraś z jej koleżanek jak na dyżur jadą to ja wstaje szybciej o 6 i w kuchni czekam aż mi któraś pobierze. Daje kase, skierowanie spadam spowrotem spać. Tylko jak do endokrynologa mam wizytę muszę jechać do laboratorium przy poradni. Ale nie mam problemu z brakiem jedzenia. Czesto to zapominam że miałam coś zjeść i mi sie przypomina po południu że nic nie jadlam
Ja akurat nie muszę się fatygowac do laboratorium na badania bo albo mama mi pobiera albo któraś z jej koleżanek jak na dyżur jadą to ja wstaje szybciej o 6 i w kuchni czekam aż mi któraś pobierze. Daje kase, skierowanie spadam spowrotem spać. Tylko jak do endokrynologa mam wizytę muszę jechać do laboratorium przy poradni. Ale nie mam problemu z brakiem jedzenia. Czesto to zapominam że miałam coś zjeść i mi sie przypomina po południu że nic nie jadlam
olaaa7
Mam to samo Uczucie jakby to były moje ostatnie chwile hahaRobię tak samo zamykam oczy
olaaa7
Co to za wózek? Fajny@Karla88 100 lat !!! Przede wszystkim nudnej ciąży
madzia0902
Mam tak samo dlatego zawsze mówię że chcę mieć pobieraną krew na leżąco wtedy mi nic nie jest a jak pobierają mi na siedząco to zawsze mi się słabo robiMnie zawsze słabo jak mi pobiera :/taka mam naturę chyba to jakkis lek? Ciekawe pewnie jest na to nazwa
bugaboo cameleon3 ciekawa jestem jak jest z amortyzacją i jazdą w terenie (u mnie to ważne na wsi) byłam też w tym bobo wózki w Katowicach, o którym wspominałaś, był tam wózek na który byłam przypalona - joolz i nie miał w ogóle amortyzacji, więc niestety w moich warunkach odpada...mam nadzieję, że z tym będzie inaczejCo to za wózek? Fajny
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
@Karla88 spelnienia marzen,spokojnej ciazy i sto lat kochana. Gratuluje synka,chlopaki sa fajne i moim zdaniem bardziej prosci w obsludze.
W ogole to zauwazylam ze duzo nas z 3 z przodu[emoji4]
Mnie malo na forum ,podczytam wasale czasu brak...bardzo aktywnie spedzamy czas z dzieciakami. Wczoraj caly dzien poza domem. Zalozylam butyktore sie mega slizgaja to dzis czuje kazdy miesien ud. Jeszcze jazda z autem D bo czesci nie takie i dopiero dzis beda drugie wiec zostawil auto u mechanika. Dobrze ze mamy dwa to pojechal do pracy moim.
Jutro wizyta z rana ,ciekawe jak moje badania.....
Wlasnie skonczylam dzieciakom robic placki ziemniaczane bo ich naszlo ale pomysly na obiad brak.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogole to zauwazylam ze duzo nas z 3 z przodu[emoji4]
Mnie malo na forum ,podczytam wasale czasu brak...bardzo aktywnie spedzamy czas z dzieciakami. Wczoraj caly dzien poza domem. Zalozylam butyktore sie mega slizgaja to dzis czuje kazdy miesien ud. Jeszcze jazda z autem D bo czesci nie takie i dopiero dzis beda drugie wiec zostawil auto u mechanika. Dobrze ze mamy dwa to pojechal do pracy moim.
Jutro wizyta z rana ,ciekawe jak moje badania.....
Wlasnie skonczylam dzieciakom robic placki ziemniaczane bo ich naszlo ale pomysly na obiad brak.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: