reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Karla88 100 lat :D !!! Przede wszystkim nudnej ciąży :D
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się boję :D hehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli :(
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszka :) ta tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw :)

Załączniki

• buga.jpg
    buga.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się boję :D hehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli :(
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszka :) ta tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw :)

Z tymi snami to tu co druga z nas ma jazdy.... :(
Ale fura fajna :-D:-D:-D

@Karla88 kochana spełnienia marzeń :) nudnej, beztroskiej aczkolwiek niezapomnianej ciąży, zdrowia, uśmiechu, pozytywnego nastawienia i szczęśliwego i o ile to możliwe bezbolesnego rozwiązania :*

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zazdroszczę oddawania krwi. Ja oddawałam regularnie 6lat. A potem mi zdiagnozowali niedoczynność tarczycy i niestety nie mogę już oddawać. A ta kokosowa czekolada była przezajebista.
Ja akurat nie muszę się fatygowac do laboratorium na badania bo albo mama mi pobiera albo któraś z jej koleżanek jak na dyżur jadą to ja wstaje szybciej o 6 i w kuchni czekam aż mi któraś pobierze. Daje kase, skierowanie spadam spowrotem spać. Tylko jak do endokrynologa mam wizytę muszę jechać do laboratorium przy poradni. Ale nie mam problemu z brakiem jedzenia. Czesto to zapominam że miałam coś zjeść i mi sie przypomina po południu że nic nie jadlam

Co to za wózek? Fajny :)

Co to za wózek? Fajny :)
bugaboo cameleon3 ciekawa jestem jak jest z amortyzacją i jazdą w terenie (u mnie to ważne na wsi) byłam też w tym bobo wózki w Katowicach, o którym wspominałaś, był tam wózek na który byłam przypalona - joolz i nie miał w ogóle amortyzacji, więc niestety w moich warunkach odpada...mam nadzieję, że z tym będzie inaczej :D

reklama
@Karla88 spelnienia marzen,spokojnej ciazy i sto lat kochana. Gratuluje synka,chlopaki sa fajne i moim zdaniem bardziej prosci w obsludze.

W ogole to zauwazylam ze duzo nas z 3 z przodu[emoji4]

Mnie malo na forum ,podczytam wasale czasu brak...bardzo aktywnie spedzamy czas z dzieciakami. Wczoraj caly dzien poza domem. Zalozylam butyktore sie mega slizgaja to dzis czuje kazdy miesien ud. Jeszcze jazda z autem D bo czesci nie takie i dopiero dzis beda drugie wiec zostawil auto u mechanika. Dobrze ze mamy dwa to pojechal do pracy moim.

Jutro wizyta z rana ,ciekawe jak moje badania.....

Wlasnie skonczylam dzieciakom robic placki ziemniaczane bo ich naszlo ale pomysly na obiad brak.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry