reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Karla88 spełnienia marzeń!

Dziewczyny z Wami to nawet spać w nocy nie można, żeby dużo nie nadrabiać :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja włosy farbuje normalnie bylam 4 lata blondynka a miesiąc temu mi walnęło żeby ciemne zribic chyba hormony mi uderzyły wiec będę w lutym wracać do blondu

Waga oczywiście ta lepsza się sugeruje [emoji23]

Ten moj lekarz powiedzial ze w tym tyg co jesteśmy to jest etap kiedy macica idzie w górę wiązadła się rozciągają może iść bol z pleców na brzuch na nogi i to bedzie trwać do 17-18 tydz mnie bardzo bolało naprawdę przeleżałam cały weekend innych może mniej ale widzę ze każdej cis ciągnie wiec to normalne mi kazał brać Apap bo jest przeciwbólowy niż nospe która jest rozkurczowa

Marika twój syn ma konkretny sprzęt [emoji4]

A ja kochane się pochwale jutro mam ur 30-stke wiec ta dzisiejsza wizyta to dla mnie najlepszy prezent

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Takie coś właśnie czuję, bolą trochę plecy, ciągnie brzuch i pobolewają też uda i kolana. Ja też zapytam o to w czwartek [emoji4] ja nospe biorę z zaleceń lekarza odkąd krwawilam i brzuch mnie bolał w 6 tygodniu. Po niej zazwyczaj ten ból nie znika więc domyśliłam się że nie są to skurcze tylko pewnie coś innego. Jest to do wytrzymania więc Apapu nie będę dodatkowo łykać bo i tak mam dużo leków [emoji4]
To jutro impreza u Ciebie [emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Karla88 wszystkiego dobrego Kochana, dużo zdrówka i spełnienia marzeń!

Jak ja wam zazdroszczę tego ze juz czujecie ruchy i maleńkie kopniaczki :)

Ja dziś do fryzjera ide ( a co tam ;))
mam takie siano na głowie, ze juz koniecznie trzeba cos z tym zrobic.

Ja włosy farbuje normalnie bylam 4 lata blondynka a miesiąc temu mi walnęło żeby ciemne zribic chyba hormony mi uderzyły wiec będę w lutym wracać do blondu

Waga oczywiście ta lepsza się sugeruje [emoji23]

Ten moj lekarz powiedzial ze w tym tyg co jesteśmy to jest etap kiedy macica idzie w górę wiązadła się rozciągają może iść bol z pleców na brzuch na nogi i to bedzie trwać do 17-18 tydz mnie bardzo bolało naprawdę przeleżałam cały weekend innych może mniej ale widzę ze każdej cis ciągnie wiec to normalne mi kazał brać Apap bo jest przeciwbólowy niż nospe która jest rozkurczowa

Marika twój syn ma konkretny sprzęt [emoji4]

A ja kochane się pochwale jutro mam ur 30-stke wiec ta dzisiejsza wizyta to dla mnie najlepszy prezent

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spełnienia marzeń z okazji urodzin [emoji16] zmiana kodu na 3 z przodu [emoji16] Spokojnej ciąży ! [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Współczuję :(

Ja teoretycznie nie mam takich problemów, jako honorowy dawca krwi trochę już jej oddałam, ale teraz, jak jestem głodna, to mam mdłości...
Więc zawsze mam coś do zjedzenia, żeby zaraz po pobraniu móc coś przegryźć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
JA też honorowy dawca krwi i bacznie obserwuję jak Panie mi wbijają igłę, bo się boję że jak zamknę oczy to się wystraszę ukłucia :D Nie boli mnie to ani nic, jedyne czego nie lubię podczas honorowego oddawania to uczucie jak masz podłączony wężyk i ten węzyk leży na ręce i czuje z niego ciepło krwi. I mam tak jak Ty. Jak robię się głodna to momentalnie mnie mdli...

Takie coś właśnie czuję, bolą trochę plecy, ciągnie brzuch i pobolewają też uda i kolana. Ja też zapytam o to w czwartek [emoji4] ja nospe biorę z zaleceń lekarza odkąd krwawilam i brzuch mnie bolał w 6 tygodniu. Po niej zazwyczaj ten ból nie znika więc domyśliłam się że nie są to skurcze tylko pewnie coś innego. Jest to do wytrzymania więc Apapu nie będę dodatkowo łykać bo i tak mam dużo leków [emoji4]
To jutro impreza u Ciebie [emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mam takie same uczucia. Nie mogę leżeć z wyprostowanymi nogami bo czuję duże ciągnięcie, kręgosłup w odcinku krzyżowym mocno daje o sobie znać, i właśnie też czuje jakby moje pachwiny ciagnęły moje uda do góry.
@Karla88 kochana Nasza 100 lat! :*
Witam się z Wami zimowo :) Mam wodę :D Zaraz urządze sobie delikatne spa w mieszkaniu, potem sniadanie a potem do sklepu bo robię dziś pizzę i tzeba kupić skąłdniki :) Miłego dnia Nam wszystkim

reklama
A no i wczoraj zaczęłam już ćwiczyć :) ściągnęłam sobie z chomika zestaw ćwiczeń dla kobiet w ciąży (bardzo fajny bo rozgrzewa mięśnie, rozrusza, ale do żadnej zadyszki nie doprowadza) a zamiast kg hantli używałam dwóch kilogramowych opakowań cukru Haha

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry