martaaa515
Fanka BB :)
17+1 to zaczęty 18 tydzień [emoji4]Na kiedy masz termin ze masz 18 tc??
Ja 17+1 i na 30/6
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
17+1 to zaczęty 18 tydzień [emoji4]Na kiedy masz termin ze masz 18 tc??
Ja 17+1 i na 30/6
Znalazłam jeden sklep internetowy w którym są fajne ceny w zależności od rodzaju fotelika albo 1750zł albo 1850zł Póki co myślę, że tak, chyba, że pojawią się jakieś nowości wtedy zobaczymyCzyli to na razie Twoj typ? A jak cenowo?
Aniołek[*]8.08.2017
oj, zdecydowanie czasem takHejka.
Mąż wstawał do pracy i jak zwykle nie da pospać. A gdzie to? A dlaczego kalesony nie były powieszone i wyschnięte. A gdzie jego czapka. Jprdl te chłopy takie nieudolne jakieś.
Mamy już jedna na dole ale mąż stwierdził że przy 3 dziecku musi być zdecydowanie druga łazienka bo masakra;poj, zdecydowanie czasem tak
Współczuję straty mamy... Mimo problemów itd na pewno było Ci ciężko...
A co do łazienki - piękna będzie
Bardzo mi się podobają łazienki na poddaszu, w sensie że skosami (choć wiem, że komplikuje to "trochę") i koniecznie z oknem
Poza tym widać, że nie jest maleńka, więc mimo skosów powinna być bardzo przestronna
(no dobrze, może jestem stronnicza, bo ja też mam łazienkę na poddaszu [emoji14] tzn będę miała po przeprowadzce, a tutaj mam klatkę, gdzie w 2 osoby jest ciasno.. )
Czekam na zdjęcia jak już będą kafle położone
W sumie to go nie boli, tylko ma spuchniętą i lekko siną, dziś pojechał do pracy ale kierownik dał mu 5 dni urlopu, więc będzie leżałUuu, mam nadzieję, że noga M przestanie boleć... Trzymam kciuki
Byłam dzisiaj w Lidlu, ale wszystko wymienione, tylko sliniaczki zostały, więc olałam
Jejku jakie cudeńka [emoji173] Podziwiam dziewczyny, które jeszcze nic nie kupują, ja bym nie wytrzymała, zawsze przecież można kupić coś neutralnego, w końcu nie wszystkie ciuszki muszą być typowo pod płeć, szczególnie u takich maluszkówDobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My prawdopodobnie też będziemy czekać do maja z zakupem wózka i łóżeczka, chociaż nie wiem czy tyle wytrzymam Na pewno do marca poczekamy bo pod koniec lutego ma wyjść nowa kolorystyka wózków tego producenta, którego chcemy wózek kupićJa też już swój typ wózka mam ale w sumie nie chce kupować wcześniej jak maj-czerwiec na wtedy zostawia m takie zakupy jak wózek i łóżeczko.
Zaraz muszę budzić dzieci na 9 do klientki i później mam luzzz. ;P
Bardzo ładna [emoji7] Moje klimaty, też coś takiego planujemy zrobić z naszą łazienkąMamy już jedna na dole ale mąż stwierdził że przy 3 dziecku musi być zdecydowanie druga łazienka bo masakra;p
No ja też już się nie mogę doczekać. Kafelki bbeda takie tylko biały będzie z fala. Jak drugie foto. Drewno pójdzie na zabudowę wanny, zabudowę toalety i podłogę
Tak rok 2016 był bardzo ciężki. Ehhh... W ciągu 2 miesięcy schudłam 15 kg. ... Miesiączki nie miałam 3 miesiące. Ile stresów.