Dobra jesteś hehe Ja też dziś miałam durny sen, że jechałam rodzić i piłam piwo. Jak dojechałam do szpitala przypomniało mi się że ja mam dopiero 14tc. Pomyślałam, że powiem że mnie brzuch boli too zrobią USG. Przyszedł lekarz i mówi, że USG nie wystarczy, jak mnie brzuch boli to on musi mi go rozciąć i pooglądać dziecko. Resztę snu uciekałam przed lekarzem@Peugeotka36 dzis mam 17tyg1dzien wczoraj aplikacja pokazala mi 18 tydzien. Termin mam 1/2 lipca.
Dziewczyny znow mam glupie sny. O 4 obudzilam sie bo snilo mi sie ze D mowil ze mnie zdrazdza..... Krecilam sie az w koncu nie wytrzymalam i go obudzilam powiedzialam wszystko co mi sie snilo a na koncu sie pobeczalam. Biedny uspakajal mnie dobre pol godziny. I takim sposobem nie spalismy do 6. A teraz szybko sie zerwalam i lece na badania.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@ookatkaoo1993 mega fajny pomysł na łazienkę, myśle ze taki styl nie znudzi się przez lata
Dziewczyny niezle sny [emoji2] ja pół nocy budziłam się, turlalam, nie mogłam spać itp. Masakra. Teraz jestem z M. na tomografii i ledwo zyje.
A faceci naprawdę są czasami nieogarnięci- albo raczej idą na łatwiznę jak my jesteśmy obok, tak sobie ostatnio myśle. Po operacji M w ogóle mam wrażenie jakbym miała pół dziecka dodatkowo [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny niezle sny [emoji2] ja pół nocy budziłam się, turlalam, nie mogłam spać itp. Masakra. Teraz jestem z M. na tomografii i ledwo zyje.
A faceci naprawdę są czasami nieogarnięci- albo raczej idą na łatwiznę jak my jesteśmy obok, tak sobie ostatnio myśle. Po operacji M w ogóle mam wrażenie jakbym miała pół dziecka dodatkowo [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
Dzień dobry Nadrobiłam szybko i zmykam z mamą na przedstawienie chrzesnicy z okazji Dnia Babci
A co do facetów, mój chyba wygrał.. Przyszedł z kuchni do sypialni i pyta - Gdzie jest tłuczek do kotletów. Odpowiedziałam, że w kuchni w szufladzie, - Ale w której, są trzy ? - To otwórz po kolei i znajdziesz .... - Jak byś nie mogła mi oszczędzić zachodu . - Człowieku, ja nie mam rentgena ...
A sen miałam okropny, Cała byłam we krwi, płakałam nie wiedziałam czy poroniłam czy tylko krew leci .. na szczescie zaraz sie obudziłam . W ogóle ostatnio same horrory z dziecmi w roli głownej mi się snią. nie wiem czym to spowodowane
To niektóre już 5 miesiąc zaczynają Mi dopiero 4 się zaczął a brzuch zaczyna od kilku dni twardnieć, aż boli. biore magnez raz dziennie, może to przejściowe ..
Miłego Dnia
A co do facetów, mój chyba wygrał.. Przyszedł z kuchni do sypialni i pyta - Gdzie jest tłuczek do kotletów. Odpowiedziałam, że w kuchni w szufladzie, - Ale w której, są trzy ? - To otwórz po kolei i znajdziesz .... - Jak byś nie mogła mi oszczędzić zachodu . - Człowieku, ja nie mam rentgena ...
A sen miałam okropny, Cała byłam we krwi, płakałam nie wiedziałam czy poroniłam czy tylko krew leci .. na szczescie zaraz sie obudziłam . W ogóle ostatnio same horrory z dziecmi w roli głownej mi się snią. nie wiem czym to spowodowane
To niektóre już 5 miesiąc zaczynają Mi dopiero 4 się zaczął a brzuch zaczyna od kilku dni twardnieć, aż boli. biore magnez raz dziennie, może to przejściowe ..
Miłego Dnia
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny długi się nie odzywałem i nas wszystko dobrze dzidzia rośnie zaczęłam 13 tydzien i mam pytanie czy któraś czuła już ruchy dziecka??? Od tygodnia czuję laskotanie nad spojenie kinowym przerażającym po prawej stronie głównie jak leżę wyprostowana i jak siedzę w aucie i puszczam muzykę to jest to intyensywne laskotanie. Szwagerki poczuli ruchy dopiero od 20 tygodnia A ja tak szybko może mam jakąś schize albo coś sobie wkrecem?
Onaszczesliwa2018
Mamy już jedna na dole ale mąż stwierdził że przy 3 dziecku musi być zdecydowanie druga łazienka bo masakra;p
No ja też już się nie mogę doczekać. Kafelki bbeda takie tylko biały będzie z fala. Jak drugie foto. Drewno pójdzie na zabudowę wanny, zabudowę toalety i podłogę
Tak rok 2016 był bardzo ciężki. Ehhh... W ciągu 2 miesięcy schudłam 15 kg. ... Miesiączki nie miałam 3 miesiące. Ile stresów.
Piękne kafelki niestety życie czasami nieoszczedza bo tak jak Aga napisała cokolwiek by się niedzialo to mama będzie zawsze mama
olaaa7
Mnie się wydaje, że to chyba za szybko by było ale kto wieHej dziewczyny długi się nie odzywałem i nas wszystko dobrze dzidzia rośnie zaczęłam 13 tydzien i mam pytanie czy któraś czuła już ruchy dziecka??? Od tygodnia czuję laskotanie nad spojenie kinowym przerażającym po prawej stronie głównie jak leżę wyprostowana i jak siedzę w aucie i puszczam muzykę to jest to intyensywne laskotanie. Szwagerki poczuli ruchy dopiero od 20 tygodnia A ja tak szybko może mam jakąś schize albo coś sobie wkrecem?
Onaszczesliwa2018
Oj to leż i odpoczywaj. Coś dużo ostatnio nas chorych. Jutro z rana idę na TSH, aż jestem ciekawa jak wyjdzie. Niestety dowiem się dopiero za tydzień we wtorek na wizycie u endo.
Olka myślę, że TSH juz wyregulowane mimo tego że lubi bardzo skakać raz na dol raz do góry w ciąży ja jutro wizyta u gin a w przyszłym też czekaja mnie badania tarczycy , krwi itd
zaczarowanaKicia
Jutro mam wizytę się fopytam bo aż się martwię moja mama i siostatra w podobnych tygodniach zaczęły czuć ruchy siostra już w 11 ale ona strasznie chuda była A mama w 15
reklama
Onaszczesliwa2018
@Peugeotka36 dzis mam 17tyg1dzien wczoraj aplikacja pokazala mi 18 tydzien. Termin mam 1/2 lipca.
Dziewczyny znow mam glupie sny. O 4 obudzilam sie bo snilo mi sie ze D mowil ze mnie zdrazdza..... Krecilam sie az w koncu nie wytrzymalam i go obudzilam powiedzialam wszystko co mi sie snilo a na koncu sie pobeczalam. Biedny uspakajal mnie dobre pol godziny. I takim sposobem nie spalismy do 6. A teraz szybko sie zerwalam i lece na badania.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dziś ratowalam jakaś biedna dziewczynkę z jakiejś patologii i dałam jej pieniądze żeby miała na jedzenie dopóki znów nieprzyjade i obiecałam że ja uratuje i niepozwole żeby ktoś skrzywdzil. Miała takie piękne oczy pamiętam.. nie wiem z kad nam się biorą te wszystkie sny i są tak realne ostatnimi czasy , że szok. Myślę , że Twoj by się nie odważył na inną nawet spojrzeć a co dopiero zdradzić mając takie nocne akcje hehehe
Podziel się: