reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Peugeotka36 dzis mam 17tyg1dzien wczoraj aplikacja pokazala mi 18 tydzien. Termin mam 1/2 lipca.
1516604677-f3669dd7a623e832-aaaaaa.png

Dziewczyny znow mam glupie sny. O 4 obudzilam sie bo snilo mi sie ze D mowil ze mnie zdrazdza..... Krecilam sie az w koncu nie wytrzymalam i go obudzilam powiedzialam wszystko co mi sie snilo a na koncu sie pobeczalam. Biedny uspakajal mnie dobre pol godziny. I takim sposobem nie spalismy do 6. A teraz szybko sie zerwalam i lece na badania.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra jesteś hehe :) Ja też dziś miałam durny sen, że jechałam rodzić i piłam piwo. Jak dojechałam do szpitala przypomniało mi się że ja mam dopiero 14tc. Pomyślałam, że powiem że mnie brzuch boli too zrobią USG. Przyszedł lekarz i mówi, że USG nie wystarczy, jak mnie brzuch boli to on musi mi go rozciąć i pooglądać dziecko. Resztę snu uciekałam przed lekarzem ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Hehe no to sny macie ciekawe :D ja o dziwo spałam tylko przerwy na siku i dom zamknęłam jak mąż jechał o 3 :) nic na szeście mi się nie śniło albo nie pamiętam

@ookatkaoo1993 mega fajny pomysł na łazienkę, myśle ze taki styl nie znudzi się przez lata :tak:

Dziewczyny niezle sny [emoji2] ja pół nocy budziłam się, turlalam, nie mogłam spać itp. Masakra. Teraz jestem z M. na tomografii i ledwo zyje.

A faceci naprawdę są czasami nieogarnięci- albo raczej idą na łatwiznę jak my jesteśmy obok, tak sobie ostatnio myśle. Po operacji M w ogóle mam wrażenie jakbym miała pół dziecka dodatkowo [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Nadrobiłam szybko i zmykam z mamą na przedstawienie chrzesnicy z okazji Dnia Babci :)

A co do facetów, mój chyba wygrał.. Przyszedł z kuchni do sypialni i pyta - Gdzie jest tłuczek do kotletów. Odpowiedziałam, że w kuchni w szufladzie, - Ale w której, są trzy ? - To otwórz po kolei i znajdziesz .... - Jak byś nie mogła mi oszczędzić zachodu . - Człowieku, ja nie mam rentgena :o ... :D

A sen miałam okropny, Cała byłam we krwi, płakałam nie wiedziałam czy poroniłam czy tylko krew leci .. na szczescie zaraz sie obudziłam . W ogóle ostatnio same horrory z dziecmi w roli głownej mi się snią. nie wiem czym to spowodowane :(

To niektóre już 5 miesiąc zaczynają :) Mi dopiero 4 się zaczął :( a brzuch zaczyna od kilku dni twardnieć, aż boli. biore magnez raz dziennie, może to przejściowe ..

Miłego Dnia :)

Hej dziewczyny długi się nie odzywałem i nas wszystko dobrze dzidzia rośnie zaczęłam 13 tydzien i mam pytanie czy któraś czuła już ruchy dziecka??? Od tygodnia czuję laskotanie nad spojenie kinowym przerażającym po prawej stronie głównie jak leżę wyprostowana i jak siedzę w aucie i puszczam muzykę to jest to intyensywne laskotanie. Szwagerki poczuli ruchy dopiero od 20 tygodnia A ja tak szybko może mam jakąś schize albo coś sobie wkrecem?

m3sxskjoy7l8ehmb.png

Mamy już jedna na dole ale mąż stwierdził że przy 3 dziecku musi być zdecydowanie druga łazienka bo masakra;p

No ja też już się nie mogę doczekać. Kafelki bbeda takie tylko biały będzie z fala. Jak drugie foto. Drewno pójdzie na zabudowę wanny, zabudowę toalety i podłogę
1516601073-3400e763787d9d51-aaaaaa.jpeg
1516601078-ed7560681c79ad11-aaaaaa.jpeg
1516601085-c84048f6b926a495-aaaaaa.jpeg
1516601101-0a6aafa0d2068332-aaaaaa.png

Tak rok 2016 był bardzo ciężki. Ehhh... W ciągu 2 miesięcy schudłam 15 kg. ... Miesiączki nie miałam 3 miesiące. Ile stresów.

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Piękne kafelki :) niestety życie czasami nieoszczedza :( bo tak jak Aga napisała cokolwiek by się niedzialo to mama będzie zawsze mama :(

Hej dziewczyny długi się nie odzywałem i nas wszystko dobrze dzidzia rośnie zaczęłam 13 tydzien i mam pytanie czy któraś czuła już ruchy dziecka??? Od tygodnia czuję laskotanie nad spojenie kinowym przerażającym po prawej stronie głównie jak leżę wyprostowana i jak siedzę w aucie i puszczam muzykę to jest to intyensywne laskotanie. Szwagerki poczuli ruchy dopiero od 20 tygodnia A ja tak szybko może mam jakąś schize albo coś sobie wkrecem?

m3sxskjoy7l8ehmb.png
Mnie się wydaje, że to chyba za szybko by było ale kto wie :)

Oj to leż i odpoczywaj. Coś dużo ostatnio nas chorych. Jutro z rana idę na TSH, aż jestem ciekawa jak wyjdzie. Niestety dowiem się dopiero za tydzień we wtorek na wizycie u endo.

Olka myślę, że TSH juz wyregulowane mimo tego że lubi bardzo skakać raz na dol raz do góry w ciąży:) ja jutro wizyta u gin a w przyszłym też czekaja mnie badania tarczycy , krwi itd :)

Jutro mam wizytę się fopytam bo aż się martwię moja mama i siostatra w podobnych tygodniach zaczęły czuć ruchy siostra już w 11 ale ona strasznie chuda była A mama w 15

m3sxskjoy7l8ehmb.png

reklama
@Peugeotka36 dzis mam 17tyg1dzien wczoraj aplikacja pokazala mi 18 tydzien. Termin mam 1/2 lipca.
1516604677-f3669dd7a623e832-aaaaaa.png

Dziewczyny znow mam glupie sny. O 4 obudzilam sie bo snilo mi sie ze D mowil ze mnie zdrazdza..... Krecilam sie az w koncu nie wytrzymalam i go obudzilam powiedzialam wszystko co mi sie snilo a na koncu sie pobeczalam. Biedny uspakajal mnie dobre pol godziny. I takim sposobem nie spalismy do 6. A teraz szybko sie zerwalam i lece na badania.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś ratowalam jakaś biedna dziewczynkę z jakiejś patologii i dałam jej pieniądze żeby miała na jedzenie dopóki znów nieprzyjade i obiecałam że ja uratuje i niepozwole żeby ktoś skrzywdzil. Miała takie piękne oczy pamiętam.. nie wiem z kad nam się biorą te wszystkie sny i są tak realne ostatnimi czasy , że szok. Myślę , że Twoj by się nie odważył na inną nawet spojrzeć a co dopiero zdradzić mając takie nocne akcje hehehe :D

Do góry