reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Siedzę i czekam w poczekalni a serducho mi zaraz wyskoczy. To nienormalne żeby takie nerwy przechodzić.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać po :) na pewno wszystko jest super :) a jeśli chodzi o nerwy to na mam identycznie... Siódme poty, puls 100 i ciśnienie nagle w normie :D tak się stresuje zawsze

p19u3e3kokpg9kbw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Oj te sny w ciazy skad ja to znam. Mi jakis czas temu snilo sie ze D mnie zdradza. O 3 w nocy go obudzilam i robilam mu przesluchanie.

Dobrze ze wiecie na czym stoicie. Teraz bedzie wiedzieli czego unikac i problemy z brzuszkiem nie beda sie nasilac
Wiem tylko to ze ograniczenia w diecie sa meczace. Ale poczatki sa ciezkie pozniej to wchodzi w krew.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj sama laktoza to pikus[emoji6] Natka przez rok byla na diecie bez mleka, jajek i pszenicy. A przez pietwsze 3 miesiace do tego jeszcze bez glutenu, ryzu, kukurydzy i jeszcze kilku innych. To byl hardcore[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Podziwiam, że miałaś odwagę kupować już wszystko różowe skoro nie znasz płci :) Ja ogólnie nie przepadam za różem, ewentualnie w dodatkach bo całe ubranka to jak dla mnie za dużo dobrego [emoji28]

Nie kupowalam, wszystkie dostalam od kuzynki, wiekssosc ubranek z metkami. Po prostu nakupowala za duzo i wiekszosc jej zostala nawet raz nie zalozona :)

# czuje jak by mi rybka przeplywala po brzuchu, mozliwe, ze czuje ruchy ?? Czy sie za bardzo nakrecam zeby juz je wyczuc ?:p

Nie kupowalam, wszystkie dostalam od kuzynki, wiekssosc ubranek z metkami. Po prostu nakupowala za duzo i wiekszosc jej zostala nawet raz nie zalozona :)

# czuje jak by mi rybka przeplywala po brzuchu, mozliwe, ze czuje ruchy ?? Czy sie za bardzo nakrecam zeby juz je wyczuc ?:p
O to masz fajnie :) Szkoda w takim razie by była jakby okazało się, że będzie chłopiec skoro tak dużo już masz.
Co do ruchów to nie mam pojęcia, podobno jeśli to kolejna ciąża to ruchy czuć wcześniej. Ja dziś mam 15+3 i nie czuję :(

O to masz fajnie :) Szkoda w takim razie by była jakby okazało się, że będzie chłopiec skoro tak dużo już masz.
Co do ruchów to nie mam pojęcia, podobno jeśli to kolejna ciąża to ruchy czuć wcześniej. Ja dziś mam 15+3 i nie czuję :(

Po cichu mysle o coreczce ale jak bedzie synek tez bede bujała w oblokach :) wiec i mi pozostaje czekac, moze za kilka tygodni bede juz pewna co mnie tak smyra po podbrzuszu :p

reklama
Do góry