reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam jedno dziewczyny,tylko kobieta zroumie kobiete. Wlasnie traca dziecko jedna dla drugiej moze byc duzym oparciem. Wiele z nas jest po stratach i to na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamieci. Mimo to ze zachodzimy w kolejne ciaze i rodzimy zrowe dzieci nigdy nie zapominamy a naszych aniolkach,wiem to po sobie. Nie jest latwo sie pozbierac i ten czas zaloby i zalu jest potrzebny. Dobrze jest miec wtedy wsparcie,zrozumienie drugiej osoby.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do wtorku juz tak nie dlugo, nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku :) jestes codziennie na forum ? Napisze po wizycie :)
Raczej jestem codziennie, to forum uzależnia :) To trzymam kciuki i oczywiście że nam tu pisz co z Twoim maluszkiem, trzymam kciuki żeby było wszystko ok :)
@Karla88 myślę że każde małżeństwo z dłuższym stażem przechodzi kryzysy, najważniejsze żeby obydwie strony chciały o siebie zawalczyć. A nie pytałaś się swojego faceta dlaczego tak się seksualnie od Ciebie odsunął? Zresztą teraz to nieistotne, najważniejsze że wszystko wróciło do normy :)

A właśnie dziewczyny planujecie rodzić ze swoimi partnerami, mężami czy nie? Ja sobie nie wyobrażam żeby mojego faceta przy porodzie nie było, a jakie Wy macie do tego podejście, no i Wasze chłopy? :D
Mój mąż się boi, ale na pewno będzie na początku, na końcu pewnie wyjdzie na korytarz, żeby nie trzeba było go zbierać z podłogi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Raczej jestem codziennie, to forum uzależnia :) To trzymam kciuki i oczywiście że nam tu pisz co z Twoim maluszkiem, trzymam kciuki żeby było wszystko ok :)
@Karla88 myślę że każde małżeństwo z dłuższym stażem przechodzi kryzysy, najważniejsze żeby obydwie strony chciały o siebie zawalczyć. A nie pytałaś się swojego faceta dlaczego tak się seksualnie od Ciebie odsunął? Zresztą teraz to nieistotne, najważniejsze że wszystko wróciło do normy :)

Wiesz chyba nie chciałam wiedzieć jak człowiek sam się sobie nie podoba wyglada okropnie to szuka winy w sobie nie mogłam zrozumieć jak z laski 50 kg zrobiłam się 80kg pączkiem do tego brzydkim i to nie tak ze jadalna za 10 tylko miałam problem z wodami i strasznie mi się zatrzymała fakt ze po porodzie od razu zeszło 20kg ale skora była tak naciągnięta ze wcale nie czułam się lepiej ale naszczescie wzięłam się za siebie dostałam kopa od koleżanek wynajęłam trenera dieta i po 3 miesiącach byłam karolina jak sprzed ciazy
Cieszę się ze teraz w tej ciazy jest zupełnie inaczej z waga

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja też z mężem przy pierwszym był i pod koniec wyszedł stwierdził że nie może patrzeć jak bardzo cierpię :) bal się bardo o mnie ale jego towarzystwo przy pierwszej fazie bardo mi pomogło, pomógł ki w toalecie trzymał na piłce żebym nie spadła i jest do kogo zagadać, mam nadzieję że ten poród będzie szybszy bo drugi :)

Zaczelam 13 tydzien, we wtorek wizyta na tym badaniu gwnetycznym, skoro to nie prenatalne to mam malo czasu zeby zapisac sie na te odpowiednie ? Bo chyba wykonuje sie je do 13t5dn ?

reklama
Zważyłam się dzisiaj - co prawda wieczorem, a wcześniej ważyłam się rano, ale przytulam koło 1kg. Czyli od początku ciąży jestem ponad 3kg na minusie. Ciekawe, kiedy dojdę do wagi sprzed ciąży ;)

A tak w ogóle, to piszecie tyle, że nie nadążam ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry