reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi zatrzymywala sie pod koniec rozwiazania,nadcisnienie,bialkomocz. W ciazy ograniczam sol prawie do zero bo ona moze byc powodem zatrzymania wody..

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przez wymioty mdlosci to normalne ze waga spada. Z czasem nadrobisz. Kobieta ma zwiekszony metabolizm w ciazy,dlugo moze nie przybierac a np. Od 5 mc przybierac ok 2kg na miesiac. Nie ma okreslonych norm. Bo kazda z nas jest inna i jezeli badania sa w normie ,przyjmujesz witaminki to nie ma co sie martwic. Ja jutro bede koncze 16 tyg. W poniedzialek zaczynam 17 [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaminy zaczynam brac od tego tygodnia :) to super, gratuluje :) i jak samopoczucie ? Dziewczynka czy chlopczyk ?

reklama
A właśnie dziewczyny planujecie rodzić ze swoimi partnerami, mężami czy nie? Ja sobie nie wyobrażam żeby mojego faceta przy porodzie nie było, a jakie Wy macie do tego podejście, no i Wasze chłopy? :D
Ja też sobie nie wyobrażam być w tym czasie bez niego. Przy pierwszym porodzie był i teraz też mam nadzieję, że nic w tym nie przeszkodzi.

Do góry