reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny kurde nie wiem co robić :( byłam na zakupach i tak zaczęło mnie na dole tam ciągnąć wszystko po noszeniu torby i teraz byłam na wc i trochę krwi w sluzie mi się pojawiło na prawdę odrobinka, ale nie wiem czy mam jechać do lekarza może?:(

reklama
Dziewczyny kurde nie wiem co robić :( byłam na zakupach i tak zaczęło mnie na dole tam ciągnąć wszystko po noszeniu torby i teraz byłam na wc i trochę krwi w sluzie mi się pojawiło na prawdę odrobinka, ale nie wiem czy mam jechać do lekarza może?:(
Mnie się wydaje, że to może być po noszeniu torby ale jak Cię to niepokoi to może zadzwoń do lekarza? W każdym razie ja bym starała się teraz odpocząć.

Ja znam jednego Olafa :p
Ja też :) bardzo fajny chłopczyk :)

f2w39n7303c24ozn.png

Zadzwonilam lekarka kazała podwójny magnez wziąść nogi do góry i odpoczywać i jakby niedaj Bóg się nasililo to do szpitala jechać :( . A tyle co dziś pisalysmy z Martą o tych plamieniach :( co to za dzien wrr

W sprawie plamień to ja przy pierwszej ciąży do 4 miesiąca musiałam leżeć w łóżku bo plamienia. Problemem była nadżerka, a potem już wszystko było w porządku.

reklama
Do góry