reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam mała Adę. Jak będzie dziewczyna to nazwiemy chyba Iga (albo Ewa ale w rodzinie duzo Ew a dodatkowo przyjaciółka jest Ewa i ma córkę Ewe). Ale z chłopcem to bym miała wielki problem żeby znaleźć imię które nam się podoba. Kuba i Filip były naszymi typami parę lat temu ale teraz jest ich strasznie dużo więc już chyba nie chcemy. Ktos pisał o Bartoszu... to mógłby być jakiś typ

Mieszko jest fajne ale zajęte przez koleżankę

reklama
No właśnie ponoć w ciąży nic się nie da zrobić :( muszę po prostu jakoś "przetrwać"...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze tez to dziwne, bo zwykle w ciazy takie zmiany same znikaja, a nie nasilaja sie. Szkoda, ze u Ciebie jest inaczej. Mam nadzieje, ze szybko sie wyciszy i wyjdziesz do domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@_agnieszka_ szczuplutka jesteś! ale biust zacny! :tak:

o własnie jak Twój M. się czuje? Dochodzi do siebie?

Ogólnie tak, ale niestety ciągle czekamy na wyniki hist-pat i to jest strasznie męczące :( mam nadzieję że już po weekendzie będą. Dzięki :*

Ok. To daj znac jak bedziesz miala wyniki, bo jestem ciekawa czy to wieksze ryzyko niz u dziewczy jest zwiazane z wiekiem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dam! :)

@_agnieszka_, @martaaa515, trzymam kciuki dziewczyny żeby wszystko było dobrze i się unormowało..!

Skąd ja to znam... Stanęło na Mikołaju, Aleksandrze i Maksymiliajnie :D

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jakby był chłopak to też by były moje typy :)

Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach ;)
Hahahahhah :D powiem Ci ze jest ryzyko! Mój młody też raczej poszedłby w stronę imion po kolegach i koleżankach ;)

A ja zastanawiam się nad Staś chyba.ze dziewczynka to Marysia

Śliczne :)

U nas Mieszko jest sporo
Maz się śmieje kto tu mieszko? Mieszko
Ale to kwestia indywidualna

Nooooo powiem Ci że naprawdę z większością imion u Was jest problem... nie będzie łatwo...

Normalnie co zjem ostatnio, to w połowie dania mam wrażenie że zwrócę. Moje dziecko chyba zagnieździło się w żołądku i kradnie miejsce ;) Muszę się zważyć i sprawdzić ;)

Widze, ze temat szpitali byl poruszony.
Ja bym radzila patrzec na to czy w szpitalu jest dobre zaplecze dla noworodka, w razie jak by sie cos dzialo.
U nas we Wroclawiu np. wiele kobiet jezdzi rodzic poza Wroclaw do mniejszych miejscowosci, bo warunki fajne, mbiej tloczno itp. A potem jak sie cos dzieje z dzieckiem to i tak karetka przyjezdza i zabiera je do Wroclawia, a matka zostaje daleko od domu i od dziecka. Poza tym nie zawsze karetka jest w pore wezwana[emoji53]
Na prawde warto patrzec na bezpieczenstwo dziecka a nie na swoje wygody.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry