reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam mała Adę. Jak będzie dziewczyna to nazwiemy chyba Iga (albo Ewa ale w rodzinie duzo Ew a dodatkowo przyjaciółka jest Ewa i ma córkę Ewe). Ale z chłopcem to bym miała wielki problem żeby znaleźć imię które nam się podoba. Kuba i Filip były naszymi typami parę lat temu ale teraz jest ich strasznie dużo więc już chyba nie chcemy. Ktos pisał o Bartoszu... to mógłby być jakiś typ

Mieszko jest fajne ale zajęte przez koleżankę

reklama
No właśnie ponoć w ciąży nic się nie da zrobić :( muszę po prostu jakoś "przetrwać"...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze tez to dziwne, bo zwykle w ciazy takie zmiany same znikaja, a nie nasilaja sie. Szkoda, ze u Ciebie jest inaczej. Mam nadzieje, ze szybko sie wyciszy i wyjdziesz do domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@_agnieszka_ szczuplutka jesteś! ale biust zacny! :tak:

o własnie jak Twój M. się czuje? Dochodzi do siebie?

Ogólnie tak, ale niestety ciągle czekamy na wyniki hist-pat i to jest strasznie męczące :( mam nadzieję że już po weekendzie będą. Dzięki :*

Ok. To daj znac jak bedziesz miala wyniki, bo jestem ciekawa czy to wieksze ryzyko niz u dziewczy jest zwiazane z wiekiem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dam! :)

@_agnieszka_, @martaaa515, trzymam kciuki dziewczyny żeby wszystko było dobrze i się unormowało..!

Skąd ja to znam... Stanęło na Mikołaju, Aleksandrze i Maksymiliajnie :D

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jakby był chłopak to też by były moje typy :)

Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach ;)
Hahahahhah :D powiem Ci ze jest ryzyko! Mój młody też raczej poszedłby w stronę imion po kolegach i koleżankach ;)

A ja zastanawiam się nad Staś chyba.ze dziewczynka to Marysia

Śliczne :)

U nas Mieszko jest sporo
Maz się śmieje kto tu mieszko? Mieszko
Ale to kwestia indywidualna

Nooooo powiem Ci że naprawdę z większością imion u Was jest problem... nie będzie łatwo...

Normalnie co zjem ostatnio, to w połowie dania mam wrażenie że zwrócę. Moje dziecko chyba zagnieździło się w żołądku i kradnie miejsce ;) Muszę się zważyć i sprawdzić ;)

Widze, ze temat szpitali byl poruszony.
Ja bym radzila patrzec na to czy w szpitalu jest dobre zaplecze dla noworodka, w razie jak by sie cos dzialo.
U nas we Wroclawiu np. wiele kobiet jezdzi rodzic poza Wroclaw do mniejszych miejscowosci, bo warunki fajne, mbiej tloczno itp. A potem jak sie cos dzieje z dzieckiem to i tak karetka przyjezdza i zabiera je do Wroclawia, a matka zostaje daleko od domu i od dziecka. Poza tym nie zawsze karetka jest w pore wezwana[emoji53]
Na prawde warto patrzec na bezpieczenstwo dziecka a nie na swoje wygody.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry