reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie się podoba Wiktor Kamil Bartosz Daniel ale wszystko pozajmiwane a to mąż a to brat męża, no ale synka mam Bartka
A dla dziewczynki Pola Lenka Wiktoria
W acha się między Pola a Wiktoria
Znaczy ja jeszcze nie zna płci ale bardziej będę zastanawiać się jak już określi kto mieszka w brzyszku

Aga polenisz się troszkę w szpitalu i się wszystko unormuje

reklama
Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach ;)
Haha, moja nie miala w ogole takich pomyslow. Bardziej obstawiala imiona kolexanek z przedszkola, ktore lubi [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Leżę na sali, ale chciałabym do domu...
Wierzę, że będzie ok, a nadżerka - cóż, jakoś będę musiała ją przeboleć, bo w czasie ciąży nic się z nią nie zrobi... pani dr powiedziała mi, że ta nadżerka może się odzywać :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja przyjaciółka urodziła córeczkę i nazwała ją Sonia, lekarz po porodzie skomentował że takie imię jak dla psa, mało komu w jej rodzinie się to imię podoba, ale każdy ma prawo do swojego wyboru

No i leżę na oddziale - miałam kolejne usg, tym razem zewnętrzne - Kruszynka dobrze się miewa, bardzo ruchliwa, ale nadżerka silnie czerwona i krwawiąca...
Poza tym, że leżę w szpitalu, to jest dobrze... Oby....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej, czyli to z tej nadzerki. A mowili cos? Da sie cos z tym zrobic? Bo niby w ciazy takich rzeczy sie nie leczy, ale tez ciaza ponoc czesto leczy nadzerki i polipy.
Najwazniejsze, ze dzidzia cala i zdrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ojej, czyli to z tej nadzerki. A mowili cos? Da sie cos z tym zrobic? Bo niby w ciazy takich rzeczy sie nie leczy, ale tez ciaza ponoc czesto leczy nadzerki i polipy.
Najwazniejsze, ze dzidzia cala i zdrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie ponoć w ciąży nic się nie da zrobić :( muszę po prostu jakoś "przetrwać"...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Teoretycznie tak. A praktycznie to wiekszosc dzieci z roznymi wadami, ktore widuje ma mlode matki, bardzo mlode. Tak na prawde nie ma to znaczenia [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Patrząc po moim przykładzie... 24 lata i córka z zespołem Turnera i licznymi wadami rozwojowymi...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry