reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie się podoba Wiktor Kamil Bartosz Daniel ale wszystko pozajmiwane a to mąż a to brat męża, no ale synka mam Bartka
A dla dziewczynki Pola Lenka Wiktoria
W acha się między Pola a Wiktoria
Znaczy ja jeszcze nie zna płci ale bardziej będę zastanawiać się jak już określi kto mieszka w brzyszku

Aga polenisz się troszkę w szpitalu i się wszystko unormuje

reklama
Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach ;)
Haha, moja nie miala w ogole takich pomyslow. Bardziej obstawiala imiona kolexanek z przedszkola, ktore lubi [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Leżę na sali, ale chciałabym do domu...
Wierzę, że będzie ok, a nadżerka - cóż, jakoś będę musiała ją przeboleć, bo w czasie ciąży nic się z nią nie zrobi... pani dr powiedziała mi, że ta nadżerka może się odzywać :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja przyjaciółka urodziła córeczkę i nazwała ją Sonia, lekarz po porodzie skomentował że takie imię jak dla psa, mało komu w jej rodzinie się to imię podoba, ale każdy ma prawo do swojego wyboru

No i leżę na oddziale - miałam kolejne usg, tym razem zewnętrzne - Kruszynka dobrze się miewa, bardzo ruchliwa, ale nadżerka silnie czerwona i krwawiąca...
Poza tym, że leżę w szpitalu, to jest dobrze... Oby....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej, czyli to z tej nadzerki. A mowili cos? Da sie cos z tym zrobic? Bo niby w ciazy takich rzeczy sie nie leczy, ale tez ciaza ponoc czesto leczy nadzerki i polipy.
Najwazniejsze, ze dzidzia cala i zdrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ojej, czyli to z tej nadzerki. A mowili cos? Da sie cos z tym zrobic? Bo niby w ciazy takich rzeczy sie nie leczy, ale tez ciaza ponoc czesto leczy nadzerki i polipy.
Najwazniejsze, ze dzidzia cala i zdrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie ponoć w ciąży nic się nie da zrobić :( muszę po prostu jakoś "przetrwać"...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Teoretycznie tak. A praktycznie to wiekszosc dzieci z roznymi wadami, ktore widuje ma mlode matki, bardzo mlode. Tak na prawde nie ma to znaczenia [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Patrząc po moim przykładzie... 24 lata i córka z zespołem Turnera i licznymi wadami rozwojowymi...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry