reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy rożek w lecie to przydatna rzecz? Czy można zrezygnować?
Ja miałam ale moje dzieciaki to zmarzłe były młody urodził się w kwietniu a leżał w rożku pod 2 kocami a miałam 25 stopni w domu. Teraz też latem czasami dzieciaki porozbierane latają a moje w swetrach bo im zimno

reklama
O właśnie o magnezie zapomniałam. Mi teraz też dwa razy dziennie każe nospe brać i 3 razy magnez no i duphaston jeszcze mam 3 razy
Wlasnie ja od poczatku biore magnez 3×2 i potas, poza tym luteine i wczesniej dophaston. Moze dlatego nie mam zadnych plamien i boli brzucha. W pierwszej ciazy pamietam, ze brzuch mnie dosc dlugo pobolewal, a nic nie bralam, poza witaminkami.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny czy rożek w lecie to przydatna rzecz? Czy można zrezygnować?
Wlasnie tez sie zastanawiam. One sa dosc grube. Corka na poczatku w takim rozku spala, ale urodzila sie w listopadzie. Chyba go zastapie otulaczkiem. One sa na pewno ciensze i mozna ich uzywac na rozne sposoby.
Tyljo jak moja mama wezmie dziecko na rece? Ona nie umie bez rozka [emoji3][emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny kurde nie wiem co robić :( byłam na zakupach i tak zaczęło mnie na dole tam ciągnąć wszystko po noszeniu torby i teraz byłam na wc i trochę krwi w sluzie mi się pojawiło na prawdę odrobinka, ale nie wiem czy mam jechać do lekarza może?:(
Mi plamienie zaczęło się wtedy dzień po noszeniu leżaków w żłobku... Ewidentnie się nadwyrężyłam... Ale jeśli będziesz spokojniejsza to sprawdź

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Odpuści ja odkąd mam ten zestaw to już mnie aż tak nie boli w tych pachwinach i biodrach, a tak ile razy mnie ciaglo

No teraz byłam w wc i już czysto było. Boże mam nadzieję , że już się więcej to nie powtórzy , ale dawkę stresu mialam taka że chyba nawet popołudniu nici z popołudniowej drzemki czuje się taka pobudzona..

W sprawie plamień to ja przy pierwszej ciąży do 4 miesiąca musiałam leżeć w łóżku bo plamienia. Problemem była nadżerka, a potem już wszystko było w porządku.
To daje nadzieję, że i mnie w końcu się uspokoi, a nie dopiero po porodzie.... ;)

Onaszczęsliwa - leż grzecznie, i już nie rób więcej takich zakupów!
Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe "postraszenie", wiem, jak bardzo to stresuje....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja miałam ale moje dzieciaki to zmarzłe były młody urodził się w kwietniu a leżał w rożku pod 2 kocami a miałam 25 stopni w domu. Teraz też latem czasami dzieciaki porozbierane latają a moje w swetrach bo im zimno

O kurczę to ja mam taką koleżankę pamiętam jak dzis siedzimy w knajpce (na zewnątrz)goraco było że zemnie się lalo a Ona mowi ze jej zimno i miała gęsią skórkę :D często to wspominamy bo to było niesamowite normalnie

Witaj i rozgosc sie u nas[emoji3]
Jak sie czujesz? W jakim wieku masz dzieciaczki i jakiej plci ?

Syna Konrada, który ma 6 lat i urodził się w maju. Drugi syn Grzegorz, patrzy na nas z góry i pewnie czuwa nad naszym skarbem. który rozwija się w brzuszku.
Problemy mam z mdłościami. Spokój miałam tylko na dwa dni 1 i 2 stycznia, a zaczęło się 27 grudnia. Mleka i produktów nabiałowych nie toleruję, a zawsze rano zaczynałam płatkami z mlekiem. W ciągu dnia był jogurcik, a teraz nic z tego.

reklama
Do góry