reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy rożek w lecie to przydatna rzecz? Czy można zrezygnować?
Ja miałam ale moje dzieciaki to zmarzłe były młody urodził się w kwietniu a leżał w rożku pod 2 kocami a miałam 25 stopni w domu. Teraz też latem czasami dzieciaki porozbierane latają a moje w swetrach bo im zimno

reklama
O właśnie o magnezie zapomniałam. Mi teraz też dwa razy dziennie każe nospe brać i 3 razy magnez no i duphaston jeszcze mam 3 razy
Wlasnie ja od poczatku biore magnez 3×2 i potas, poza tym luteine i wczesniej dophaston. Moze dlatego nie mam zadnych plamien i boli brzucha. W pierwszej ciazy pamietam, ze brzuch mnie dosc dlugo pobolewal, a nic nie bralam, poza witaminkami.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny czy rożek w lecie to przydatna rzecz? Czy można zrezygnować?
Wlasnie tez sie zastanawiam. One sa dosc grube. Corka na poczatku w takim rozku spala, ale urodzila sie w listopadzie. Chyba go zastapie otulaczkiem. One sa na pewno ciensze i mozna ich uzywac na rozne sposoby.
Tyljo jak moja mama wezmie dziecko na rece? Ona nie umie bez rozka [emoji3][emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny kurde nie wiem co robić :( byłam na zakupach i tak zaczęło mnie na dole tam ciągnąć wszystko po noszeniu torby i teraz byłam na wc i trochę krwi w sluzie mi się pojawiło na prawdę odrobinka, ale nie wiem czy mam jechać do lekarza może?:(
Mi plamienie zaczęło się wtedy dzień po noszeniu leżaków w żłobku... Ewidentnie się nadwyrężyłam... Ale jeśli będziesz spokojniejsza to sprawdź

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Odpuści ja odkąd mam ten zestaw to już mnie aż tak nie boli w tych pachwinach i biodrach, a tak ile razy mnie ciaglo

No teraz byłam w wc i już czysto było. Boże mam nadzieję , że już się więcej to nie powtórzy , ale dawkę stresu mialam taka że chyba nawet popołudniu nici z popołudniowej drzemki czuje się taka pobudzona..

W sprawie plamień to ja przy pierwszej ciąży do 4 miesiąca musiałam leżeć w łóżku bo plamienia. Problemem była nadżerka, a potem już wszystko było w porządku.
To daje nadzieję, że i mnie w końcu się uspokoi, a nie dopiero po porodzie.... ;)

Onaszczęsliwa - leż grzecznie, i już nie rób więcej takich zakupów!
Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe "postraszenie", wiem, jak bardzo to stresuje....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja miałam ale moje dzieciaki to zmarzłe były młody urodził się w kwietniu a leżał w rożku pod 2 kocami a miałam 25 stopni w domu. Teraz też latem czasami dzieciaki porozbierane latają a moje w swetrach bo im zimno

O kurczę to ja mam taką koleżankę pamiętam jak dzis siedzimy w knajpce (na zewnątrz)goraco było że zemnie się lalo a Ona mowi ze jej zimno i miała gęsią skórkę :D często to wspominamy bo to było niesamowite normalnie

Witaj i rozgosc sie u nas[emoji3]
Jak sie czujesz? W jakim wieku masz dzieciaczki i jakiej plci ?

Syna Konrada, który ma 6 lat i urodził się w maju. Drugi syn Grzegorz, patrzy na nas z góry i pewnie czuwa nad naszym skarbem. który rozwija się w brzuszku.
Problemy mam z mdłościami. Spokój miałam tylko na dwa dni 1 i 2 stycznia, a zaczęło się 27 grudnia. Mleka i produktów nabiałowych nie toleruję, a zawsze rano zaczynałam płatkami z mlekiem. W ciągu dnia był jogurcik, a teraz nic z tego.

reklama
Do góry