reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A.... jeśli marchewka jest problemem to może upiec razem z ziemniakami bataty? W smaku podobne do marchewki. W sumie można też upiec seler i pietruszkę- pyszne są z piekarnika :)
pieczone z piekarnika zawsze lepsze :D i zdrowsze :)
Jakoś tak o tym nie pomyślałam, bo ostatnio do salatki to.... Ze słoika biorę :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny tantum verde moza psikac ?tak mnie gardli boli .....syrop z cebuli zrobiony juz mam. A moja 1ciaza planowana za pierwszym razem sie udalo. Druga ciaza obecna 3/4cykl staran sie udalo. Roznicy bedzie 25miesiecy

Dziewczyny tantum verde moza psikac ?tak mnie gardli boli .....syrop z cebuli zrobiony juz mam. A moja 1ciaza planowana za pierwszym razem sie udalo. Druga ciaza obecna 3/4cykl staran sie udalo. Roznicy bedzie 25miesiecy

Jak byłam chora to lekarz kazał tantum verde i pomógł szybko aczkolwiek ktoś tu na grupie pisał ze nie wiec nie wiem mi pomógł nic się nie stalo

16udyx8di9hvrs5t.png

Tantum Verde mozna, swietnie dziala. Gardlo tez mozna plukac woda z sola. Zdrowka!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dziś byłam na pierwszych zakupach w Hm kupiłam sobie dżinsy ciążowe i moja mama taka zdziwiona ze rozmiar s [emoji23]
„Ale takie małe masz dobre” [emoji23] nie ma to jak wsparcie rodzinne
Ja jutro robię pizzę i krążki cebulowe a piccolo już się chłodzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry