Jola92
Fanka BB :)
Ale pięknie się serduszko wyrózniaA oto moje Malenstwo
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pięknie się serduszko wyrózniaA oto moje Malenstwo
Aniołek[*]8.08.2017
Ostatnią miesiączkę miałaś tak jak ja :-)Cześć dziewczyny...
Przygarniecie mnie..?
Ostatnia @ 2.10, termin na 10.07
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Zafundowałam sobie dziś rzęski pod te święta i udane prenatalne
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja sobie parę dni temu też ale dostałam uczulenia na klej i po 2 dniach pojechałam je ściagać Od kiedy pamietam tak reaguje na te rzęsy, miałam nadzieje, że inny klej mnie nie uczuli a jednak
Zafundowałam sobie dziś rzęski pod te święta i udane prenatalne
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi zrobiła antyalergicznym, zobaczymy a jakie miałaś objawy???Ja sobie parę dni temu też ale dostałam uczulenia na klej i po 2 dniach pojechałam je ściagać Od kiedy pamietam tak reaguje na te rzęsy, miałam nadzieje, że inny klej mnie nie uczuli a jednak
Dziewczyny, większość z Was jest już dalej w ciąży niż ja, więc mam pytanie. Wg om mam dziś 8t5d, ale z usg dzidzia jest 3 dni starsza więc powiedzmy, że 9t1d. Od wczoraj mam trochę slabsze mdłości, piersi też bolą mniej. Wczesniej było mi niedobrze od rana do wieczora, a teraz falami i bywają momenty bez mdłości. Czy takie osłabienie objawów tak wcześnie jest normalne? W 1 ciąży mdłości minęły gdzieś w 11tc z dnia na dzień.
Dziewczyny, większość z Was jest już dalej w ciąży niż ja, więc mam pytanie. Wg om mam dziś 8t5d, ale z usg dzidzia jest 3 dni starsza więc powiedzmy, że 9t1d. Od wczoraj mam trochę slabsze mdłości, piersi też bolą mniej. Wczesniej było mi niedobrze od rana do wieczora, a teraz falami i bywają momenty bez mdłości. Czy takie osłabienie objawów tak wcześnie jest normalne? W 1 ciąży mdłości minęły gdzieś w 11tc z dnia na dzień.
Ja gotuje od[/QUOTE]Ave moj szogun spi. Gratulacje udanych wizyt uwielbiam takie info. A prop piersi ja teraz mam 9tydz 6dzien I tez juz nie bola przyznaje ze je dzis z 3razy sprawdzalam czy sa mniejsze czy cos. Od dwoch dniu nie plamie I oby to sue utrzymalo bo na psychike dawno mi to popalic.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja gotuje od[/QUOTE]Ave moj szogun spi. Gratulacje udanych wizyt uwielbiam takie info. A prop piersi ja teraz mam 9tydz 6dzien I tez juz nie bola przyznaje ze je dzis z 3razy sprawdzalam czy sa mniejsze czy cos. Od dwoch dniu nie plamie I oby to sue utrzymalo bo na psychike dawno mi to popalic.
Aniołek[*]8.08.2017