reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny dzidzia zdrowa, serduszko bije, duzo urosla przez te 2 tygodnie [emoji3]
Pomiarow nie bylo, bo zaraz po swietach genetyczne. Mowil, ze jego kolega to swietny specjalista i moze pokusi sie o ocene plci [emoji33] No ciekawe.
Nastepna wizyta 23.01. Kazal mi przyjsc do przychodni to znowu mi wypisze skierowanie na badania [emoji5] Tylko nie wiem jak ja tyle wytrzymam bez usg [emoji53]
A i Duphaston mam juz skonczyc i odstswic a zostac przy samej Luteinie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja tez mam lekko zmniejszyć dawkę luteiny. Boję się bardzo ale ufam lekarzowi. Zanim ja całkowicie odstaje minie gdzieś z 5-6 tygodni

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super, ze po Waszych wizytach wszystko ok :)

Maz pojechal po mcdonalda dla mnie...w domu nie mam nic swiatecznego, bo w tym roku jedziemy w gosci i tam mnie naszlo, zeby pogrzeszyc ;)

Ja tez mam lekko zmniejszyć dawkę luteiny. Boję się bardzo ale ufam lekarzowi. Zanim ja całkowicie odstaje minie gdzieś z 5-6 tygodni

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie balam, wiec kazal mi zwiekszyc luteine jak odstawie duphaston zebym sie tak nie stresowala [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry