reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już po. Wiek ciąży wg usg 11+5 :) Dziecko ma 4,84 cm :) 169 uderzeń serca na minute. Nadcisnienie nie narobiło żadnych szkód :) dzidzia wieciła się strasznie, az cieżko było zrobił ładne zdjecie :) Ale wszytskie rączki, nózki i paluszki są :) Prenatalne za tydzień. Gin mówi że wszystko wzorowe :)
Super! Gratuluje zdrowej dzidzi [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Cześć dziewczyny,

nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie raka :( więc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro :(
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdy :( bylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.

Trzymam kciuki żeby z Twoim mężem wszystko wyjaśniło i pozytywnie zakończyło.. A Maluszek na pewno rośnie zdrowo i ma się dobrze :** mimo wszystko Spokojnych Świąt :*

Dzięki dziewczyny bo zaś siedzę i czytam głupoty. Wizyta była tydzień temu, więc już mi odbija. Tym bardziej, że w Święta chcę powiedzieć rodzinie najbliższej, a w Sylwestra na urodzinach teścia będzie też dalsza rodzina, a każdy kto mnie zna wie, że alkoholu nie odmawiam jak jest okazja, więc się dowiedzą tak czy inaczej ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Marika92 to szybko Ci powiedział co będziesz miała, u mnie kazał się jeszcze wstrzymać z określeniem :) ale jest mi to obojętne, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy

Ale przez święta odetchniemy bo już po badaniu, kiedy masz następna wizyte?
Następną mam 9 stycznia :-)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny dzidzia zdrowa, serduszko bije, duzo urosla przez te 2 tygodnie [emoji3]
Pomiarow nie bylo, bo zaraz po swietach genetyczne. Mowil, ze jego kolega to swietny specjalista i moze pokusi sie o ocene plci [emoji33] No ciekawe.
Nastepna wizyta 23.01. Kazal mi przyjsc do przychodni to znowu mi wypisze skierowanie na badania [emoji5] Tylko nie wiem jak ja tyle wytrzymam bez usg [emoji53]
A i Duphaston mam juz skonczyc i odstswic a zostac przy samej Luteinie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny dzidzia zdrowa, serduszko bije, duzo urosla przez te 2 tygodnie [emoji3]
Pomiarow nie bylo, bo zaraz po swietach genetyczne. Mowil, ze jego kolega to swietny specjalista i moze pokusi sie o ocene plci [emoji33] No ciekawe.
Nastepna wizyta 23.01. Kazal mi przyjsc do przychodni to znowu mi wypisze skierowanie na badania [emoji5] Tylko nie wiem jak ja tyle wytrzymam bez usg [emoji53]
A i Duphaston mam juz skonczyc i odstswic a zostac przy samej Luteinie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super gratulacje 23.01 to moje urodziny [emoji5]

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry