reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam prenatalne 12stycznia I zastanawiam sie czy tydzien wczesniej nie przenies. To bedzie wtedy 12tydz I 5dzien. Dzis jak sie obudzilam to 2h zwiedzałam sufit przez to co sie dziewczyna przytrafilo I przez moje plamienia. Eh glowa mala. Oby najblizszy tydzien swiateczny byl dla wszystkich Nas spokojny
No ja nie wiem czy lepiej zostawić czy przenieść, miałabyś wtedy 11+5, ja miałam 11+2 i dziecko ledwo przekroczyło wymagane 4,5cm żeby można było dokonać wszystkich pomiarów.

reklama
Moja w środę miała 3.4cm tylko ja na 19 termin. Wasze już spore
Moja tydz temu malutka ciaza 1,8a to 8tydz I 4dzien byl. A coreczke urodzilam w 38tyg I tez byla najmniejsza na oddziale 2600. Odzywialam sie w miare, pilam max jedna kawke I przytylam 15kg a niunia byla tak chudziutka ze kregoslup bylo widac. Straszna drobina ...takze nie wiadomo jak to jest z przyrostem wagi. A ciaze zaczelam z 60kg I lubie zjesc

Poczekam trochę, jakieś 40 min opóźnienia jest

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To jest mój cudowny wózeczek :) mają wiele innych kolorów i modeli. Co sądzisz?
Wózek jest naprawdę lekki a ja jestem niska i chuda, więc za dużo siły nie mam. Ja polecam. :DZobacz załącznik 833006
Gleboki mialam bebetto luca s line czy jakos tak korzystałam z niego chyba 9miesiecy I chcialam spacerowke typowa zeby wozka w stelaz nie wpinac bo kregoslup I tak mi dawal popalic

Moja tydz temu malutka ciaza 1,8a to 8tydz I 4dzien byl. A coreczke urodzilam w 38tyg I tez byla najmniejsza na oddziale 2600. Odzywialam sie w miare, pilam max jedna kawke I przytylam 15kg a niunia byla tak chudziutka ze kregoslup bylo widac. Straszna drobina ...takze nie wiadomo jak to jest z przyrostem wagi. A ciaze zaczelam z 60kg I lubie zjesc
Moje dzieciaki dosyć spore się rodziły bo córka 3770 w 40 tyg a synek 35 tydz 3060 przytylam sporo bo w jednej ciąży 24kg, w drugiej 25kg. Teraz narazie przez wymioty mam 5 kg na minusie

reklama
Do góry