reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam prenatalne 12stycznia I zastanawiam sie czy tydzien wczesniej nie przenies. To bedzie wtedy 12tydz I 5dzien. Dzis jak sie obudzilam to 2h zwiedzałam sufit przez to co sie dziewczyna przytrafilo I przez moje plamienia. Eh glowa mala. Oby najblizszy tydzien swiateczny byl dla wszystkich Nas spokojny
No ja nie wiem czy lepiej zostawić czy przenieść, miałabyś wtedy 11+5, ja miałam 11+2 i dziecko ledwo przekroczyło wymagane 4,5cm żeby można było dokonać wszystkich pomiarów.

reklama
Moja w środę miała 3.4cm tylko ja na 19 termin. Wasze już spore
Moja tydz temu malutka ciaza 1,8a to 8tydz I 4dzien byl. A coreczke urodzilam w 38tyg I tez byla najmniejsza na oddziale 2600. Odzywialam sie w miare, pilam max jedna kawke I przytylam 15kg a niunia byla tak chudziutka ze kregoslup bylo widac. Straszna drobina ...takze nie wiadomo jak to jest z przyrostem wagi. A ciaze zaczelam z 60kg I lubie zjesc

Poczekam trochę, jakieś 40 min opóźnienia jest

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To jest mój cudowny wózeczek :) mają wiele innych kolorów i modeli. Co sądzisz?
Wózek jest naprawdę lekki a ja jestem niska i chuda, więc za dużo siły nie mam. Ja polecam. :DZobacz załącznik 833006
Gleboki mialam bebetto luca s line czy jakos tak korzystałam z niego chyba 9miesiecy I chcialam spacerowke typowa zeby wozka w stelaz nie wpinac bo kregoslup I tak mi dawal popalic

Moja tydz temu malutka ciaza 1,8a to 8tydz I 4dzien byl. A coreczke urodzilam w 38tyg I tez byla najmniejsza na oddziale 2600. Odzywialam sie w miare, pilam max jedna kawke I przytylam 15kg a niunia byla tak chudziutka ze kregoslup bylo widac. Straszna drobina ...takze nie wiadomo jak to jest z przyrostem wagi. A ciaze zaczelam z 60kg I lubie zjesc
Moje dzieciaki dosyć spore się rodziły bo córka 3770 w 40 tyg a synek 35 tydz 3060 przytylam sporo bo w jednej ciąży 24kg, w drugiej 25kg. Teraz narazie przez wymioty mam 5 kg na minusie

reklama
Do góry