reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po :) dzidziuś zdrowy :) ma 5,26 cm :) wszystkie pomiary prawidłowe i bardzo prawdopodobne że chłopiec :D coś mu wyrosło hehehe :) fikał jak szalony ;)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super:)

reklama
A tak wg historia ku pokrzepieniu serc. Wczoraj bylam na wizycie o 14.30 z narzeczonym. Dzidzius zdrowy,rosnie sobie,ale bardzo powoli, dopiero ma 2,4cm. Zrobil nam dokladne usg,bo mial nowy sprzet i duzy,nowy ekran. Oglada sobie wszystko pieknie,ladnie i nagle tekst: "ciaza powstala z lewego jajnikach,bo widac to dobrze". Ja leze,slucham i oczom nie wierze,bo to dokladnie ten jajnik,ktory w tamtym roku byl caly do usuniecia, a na ciaze z tymi torbielami endometrlianymi dawali mi 5% szans na ciaze.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, to kolejny cud [emoji5]
Oczywiście tym bardziej , że można wiele rzeczy kupić w bardzo dobrym stanie :)

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Po wizycie wszystko ok. Z usg nadal wychodzi, ze ciąża starsza o 5 dni i termin na 4 lipca, ale tak mi akurat też ciągle pokazywało przy córce. Lekarka wszystko powierzyła i wszystko ok. Plci nie chciała sugerowac, bo mówi ze dzidzia mała, a nie chce bym sie już nastawila na coś, a potem była rozczarowana.
Super, ze wszystko ok [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem po :) dzidziuś zdrowy :) ma 5,26 cm :) wszystkie pomiary prawidłowe i bardzo prawdopodobne że chłopiec :D coś mu wyrosło hehehe :) fikał jak szalony ;)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, ze wszystko ok. I gratuluje prawdopodobnie chlopca [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam wizytę o 17, chyba osiwieję do tego czasu. Robię sałatki, ciasta, barszcz itp to przynajmniej na chwilę przestaję myśleć i się martwić

reklama
Do góry