reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzis bylam....zostawilam 350 w biedronce a lista jeszcze dluga. W piatek lepie pierogi i oczywiscie zapomnialam kipic make bezglutenowa,skleroza jak nic. Ale taka prawda ze jak sie listy nie zrobi to polowe rzeczy sie nie kupi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No nez listy to js gine [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dzis bylam....zostawilam 350 w biedronce a lista jeszcze dluga. W piatek lepie pierogi i oczywiscie zapomnialam kipic make bezglutenowa,skleroza jak nic. Ale taka prawda ze jak sie listy nie zrobi to polowe rzeczy sie nie kupi

Ja zostawiłam 450,00 [emoji58] a jeszcze musze ryby kupić kapustę improdukty na ciasto wiec z 150 jeszcze pójdzie masakra ....

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja zostawiłam 450,00 [emoji58] a jeszcze musze ryby kupić kapustę improdukty na ciasto wiec z 150 jeszcze pójdzie masakra ....

16udyx8di9hvrs5t.png
O widzisz dobrze ze napisalas o ciastach....mase kajmakowa musze dopisac i budyn[emoji4] . narobie sie jak glupia a i tak polowy nie sprobuje.

Dziewczyny jestem już po :) wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm :) nawet podczas USG wyprostowała nóżki [emoji7] Już wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już na następną wizytę 12 lutego :) Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka [emoji173]
received_1974421979502658.jpeg

Załączniki

• received_1974421979502658.jpeg
    received_1974421979502658.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 328
Dostałam dzisiaj wypis ze szpitala (wyszłam w poniedziałek a wypis dają po dwóch dniach) . Krwiak w czwartek miał 3,5 cm a dzisiaj już tylko 1,4 x 1,7cm :) jestem szczęśliwa że to dziadostwo się zmniejsza :)
Maluszek miał dzisiaj 4,3 cm i serduszko ładnie biło. Wiek ciąży 11 tygodni i 2 dni
Swietnie dobra wiadomosc. Uwazaj na siebie.

reklama
Dziewczyny jestem już po :) wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm :) nawet podczas USG wyprostowała nóżki [emoji7] Już wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już na następną wizytę 12 lutego :) Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka [emoji173]
Zobacz załącznik 832814

No super gratulacje już po stresie a płeć potrafił określić??

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry