reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dostałam dzisiaj wypis ze szpitala (wyszłam w poniedziałek a wypis dają po dwóch dniach) . Krwiak w czwartek miał 3,5 cm a dzisiaj już tylko 1,4 x 1,7cm :) jestem szczęśliwa że to dziadostwo się zmniejsza :)
Maluszek miał dzisiaj 4,3 cm i serduszko ładnie biło. Wiek ciąży 11 tygodni i 2 dni
Super,same dobre wiesci dzis. Jeszcze troszke i po krwiaku nie bedzie sladu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie kobietki nie mAm czasu na forum nicile rosnie raczkuje plus Ja mega slaba dzus bylam na nifty usg ok 80% facet zdrowo. Na usg a wyniki krwi za dwa tyg wesolych swiat dosiego roku mamusie
1513771686-752c20fcaf8bc0aa-aaaaaa.jpeg
Ale cudowny [emoji7]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam w pracy na chwilę i pojechałam do galerii kupić jeszcze prezenty i zjadłam Mc Donalda i mam teraz wyrzuty sumienia [emoji26]

Przestań :D Raz nie zawsze :) ja właśnie sobie zrobiłam makaron z pesto i suszonymi pomidorami :) mmmmm pycha :) była u mnie koleżanka z 2h i wzięła ciuchy których w ogóle nie noszę i obie zadowolone :D

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny jestem już po :) wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm :) nawet podczas USG wyprostowała nóżki [emoji7] Już wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już na następną wizytę 12 lutego :) Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka [emoji173]
Zobacz załącznik 832814
Jaka cudna kruszynka [emoji7]

Przestań :D Raz nie zawsze :) ja właśnie sobie zrobiłam makaron z pesto i suszonymi pomidorami :) mmmmm pycha :) była u mnie koleżanka z 2h i wzięła ciuchy których w ogóle nie noszę i obie zadowolone :D

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiedziałam, że to forum mnie rozgrzeszy [emoji23][emoji23][emoji23] ooo zawsze to trochę czasu zleci jak ktoś przyjdzie :)

Mąż jak by się dowiedział to już z 3 dni z głowy bym miała [emoji14]

Moj za to ciagle mi wypomina ze a malo jem ...kupil dzis kilo cukierkow marsow i myslal ze sie skusze. Nic na to nie poradze ze zjem troche i czubata jestem.
A dzis w nocy jak wrocil z pracy przytulil sie i mowi matka schniesz jak cholera! A ja wage mam taka sama....ale rzeczywiscie wymiary jakby mi sie zmniejszyly bo spodnie wisza na dupie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam w pracy na chwilę i pojechałam do galerii kupić jeszcze prezenty i zjadłam Mc Donalda i mam teraz wyrzuty sumienia [emoji26]

Ja chyba 9 lat temu strułam się Mc Donaldem w Edynburgu i od tego czasu nie potrafię tam nic zjeść. Czasem jak syn bardzo chce to go tam zabieram, ale ja wypijam shake'a i tyle :) Niemniej KFC bym nie odmówiła :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry