cartmanka54321
Zaciekawiona BB
O, to miło Ja mam zwykłą wizyte. Prenatalne 27.12. Na którą masz? Bo ja dopiero na 17.30
trzymam kciuki za wizytę! Ja dam znać po swojej też 27.12 ale o 15.30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to miło Ja mam zwykłą wizyte. Prenatalne 27.12. Na którą masz? Bo ja dopiero na 17.30
trzymam kciuki za wizytę! Ja dam znać po swojej też 27.12 ale o 15.30
Bialy jelen
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cm Widzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.
Ja tez....pierwsze slysze zeby usg robic na fotelu. Same dowcipne bylo dla mnie krepujace a co dopiero jeszcze jakby bulo na fotelu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas akurat za kazdym razem jedno [emoji5] Z zachodzeniem nie mam problemow, za to z utrzymaniem niestety juz tak [emoji53]Czytam Was i myśle, że z moim M mielismy duuuzo szczęścia. Jedno podejście- wyliczone kiedy- i jest Fasolka Jedno. Szok.
Tak, ale zjesc cos na co mam ochote i przechodzi tylko na czas jedzenia [emoji53]Też tak macie że jak Was zaczyna mulić to szybko musicie coś zjeść i przechodzi ?
No widzisz, a mnie uczula zel do mycia i boje sie juz innych produktow.Zgadzam sie, biały jeleń. Nie musi być nawet specjalny płyn, wystarczy mydło w płynie - polecają je nawet ginekolodzy.
Biorę tylko DuphavitBierzesz coś to tego czy tylko Duphavit ?
Ja biore tylko femibion ale się zastanawiam czy to dobrze.
Bierze któraś z Was Febibion + coś dodatkowo? Nie mówię tu o lekach na tarczyce czy nadciśnienie