reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
28bw9pu.jpg

Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cm :) Widzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami :) Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.

Piękne foto :) !

Ja tez....pierwsze slysze zeby usg robic na fotelu. Same dowcipne bylo dla mnie krepujace a co dopiero jeszcze jakby bulo na fotelu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam na fotelu ginekologicznym dopichwowe, i nie żałuje, ujęcia wspaniałe, a to 9w 0d :) wcześniej już wrzucałam. :)

Załączniki

• IMG_4414.JPG
    IMG_4414.JPG
    219,2 KB · Wyświetleń: 71
Witajcie z rana [emoji5]
Wyslalam corcie do przedszkola i klade sie jeszcze na troche, bo musze ja odebrac. M do nocy bedzie w pracy. Ale to juz ostatni raz. Od jutra ja zostawiam w domu, bo nie mam sily juz tak jezdzic, a ona z lekkim katarem. No i dzieci tez malo, bo znowu jakas epidemia.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bierzesz coś to tego czy tylko Duphavit ? :)
Ja biore tylko femibion ale się zastanawiam czy to dobrze.

Bierze któraś z Was Febibion + coś dodatkowo? Nie mówię tu o lekach na tarczyce czy nadciśnienie :)
Biorę tylko Duphavit :)
Tak w ogóle to witam się z rana :) W nocy oczywiście miałam same sny o dzisiejszej wizycie o_O Niech już będzie przynajmniej 14:30. Wizyta o 13:50 więc proszę trzymajcie kciuki ;)

reklama
Dzień dobry Kochane Kobietki!!!
Aaaaaa weszłam na wagę z rana +3 kg. Ludzie. A ja jem normalnie bez pisarstwa. Zero cukru, słodyczy, zgłoszonych napojow. Tragedia.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry