reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam prenatalne za tydzień a już cała drżę.. Niestety źle mi się kojarzą, mam nadzieję że tym razem dzidzi będzie zdrowe jak rybka :)

Ten dzień zaliczam do jednego z gorszych... Ciągle mnie mdliło i było mi słabo i miałam wybuchu gorąca :( mało jadłam i usłyszałam od mojego że chudziutka jestem i że mam jeść! No co ja poradzę jak czasami mi się nie chce jeść

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jak narazie odliczam, ale do najbliższego czwartku :) jutro będą dzwonic, na którą wizyta i pewnie będę z moim starym tel chodziła przy tyłku cały dzień swoją drogą żebym nie zapomniała zaktualizować w przychodni mojego nowego nr tel :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam prenatalne za tydzień a już cała drżę.. Niestety źle mi się kojarzą, mam nadzieję że tym razem dzidzi będzie zdrowe jak rybka :)

Ten dzień zaliczam do jednego z gorszych... Ciągle mnie mdliło i było mi słabo i miałam wybuchu gorąca :( mało jadłam i usłyszałam od mojego że chudziutka jestem i że mam jeść! No co ja poradzę jak czasami mi się nie chce jeść

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Napewno dzidzia będzie zdrowa ! [emoji11] A ja będę trzymała za Was mocno kciuki :) ja znowu odwrotnie cały czas najchętniej bym jadła już mnie to czasami dobija wiecznie jestem głodna :/

Napewno dzidzia będzie zdrowa ! [emoji11] A ja będę trzymała za Was mocno kciuki :) ja znowu odwrotnie cały czas najchętniej bym jadła już mnie to czasami dobija wiecznie jestem głodna :/

Zazdroszczę... Ja z tego stresu i strachu nie mogę jeść często... Będę spokojniejsza po prenatalnych ale one też nie dają gwarancji...

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]

Zazdroszczę... Ja z tego stresu i strachu nie mogę jeść często... Będę spokojniejsza po prenatalnych ale one też nie dają gwarancji...

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Niestety nic nam nie daje gwarancji, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze [emoji11]

A tak z ciekawości są tu osoby, które nie mają i nie robią badań prenatalnych, u nas rzadko, który lekarz zleca te badania jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, chyba, że dziecko może być obciążone jakaś wada genetyczna to wtedy, ale to też tylko niektórzy, nie wiem może u nas nie jest to takie "popularne" przez to, że najbliższa klinika, która takie badanie wykonuje jest 120 km ode mnie, ktoś tu pisał, że na prenatalnych badali przyziernosc karkowa, u nas jest to normalnie mierzone podczas USG, są te najważniejsze 3 USG kiedy lekarz wykonuje je aż nadto starannie właśnie koło 12 tyg później 20 tyg i jeszcze jedno nie pamiętam dokładnie kiedy ;)

reklama
Paulina1994 - ja bede miec normalna wizyte z USG, nie prenatalna. U Nas ich nie wykonuja publicznie. Mozna odplatnie.
Ja nie robilam z chlopcami i teraz tez nie bede.

Do góry