reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
To ja już sobie kupiłam femibion 2, bo Pani w aptece mi powiedziała by na 2 tygodnie już jedynki nie kupować![]()
w sumie nie pomyslalam i tez moglam juz 2 kupicTo ja już sobie kupiłam femibion 2, bo Pani w aptece mi powiedziała by na 2 tygodnie już jedynki nie kupować![]()
ookatkaoo1993
Dzień dobry. Zmykam do dentysty.
Mąż w domu to i dzieci dziś zostają bo coś kaszlą a żeby ich do świąt nie rozłożyło. Na 10 mam sąd. Rozprawę spadkowa. A na 11.45 ginekologa. Ależ nam dziś stracha od samego rana.
![xnw4yx8dw9gd7gz3.png](https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8dw9gd7gz3.png)
Agatka29
Hejka, i ja witam z rana
dziś miałam pobudek o 02:30 na siku i idę taka Zaspa, świece światło w łazience i jak tylko zobaczyłam kibelkiem od razu wszystko mi się podniosło i sobie rzygnelam :/ oczywiście nie mogłam dojść do siebie i dopiero nad ranem usunęła, dawno już nie wymiotowalam około tyg tylko mnie bardzo wieczorem muli, może Dlatego że to wszystko tak wstrzymuje
No i dzisiaj się zaczynam 13 tydz
h
Czytam w preglife że minęło mi już 30 % ciąży, wow jestem w szoku i że po rozpoczęciu 13 tyg ryzyko poronieniea spada aż o 65% oby tak bylo
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam mocno kciuki
ja już jutro
No i dzisiaj się zaczynam 13 tydz
Czytam w preglife że minęło mi już 30 % ciąży, wow jestem w szoku i że po rozpoczęciu 13 tyg ryzyko poronieniea spada aż o 65% oby tak bylo
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam mocno kciuki
Ostatnia edycja:
Onaszczesliwa2018
Biorę tylko Duphavit
Tak w ogóle to witam się z ranaW nocy oczywiście miałam same sny o dzisiejszej wizycie
Niech już będzie przynajmniej 14:30. Wizyta o 13:50 więc proszę trzymajcie kciuki
![]()
Trzymamy bardzo mocno :*
Onaszczesliwa2018
Hejka, i ja witam z ranadziś miałam pobudek o 02:30 na siku i idę taka Zaspa, świece światło w łazience i jak tylko zobaczyłam kibelkiem od razu wszystko mi się podniosło i sobie rzygnelam :/ oczywiście nie mogłam dojść do siebie i dopiero nad ranem usunęła, dawno już nie wymiotowalam około tyg tylko mnie bardzo wieczorem muli, może Dlatego że to wszystko tak wstrzymuje
No i dzisiaj się zaczynam 13 tydzh
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam mocno kciukija już jutro
No to super
SzczęśliwaCiężarna
Lekarz robi zbliżenie i wtedy tak widaćM lubi ten koloruznałam że zielone będą neutralne [emoji14]
Śliczna fotka dzidzi [emoji7] Zastanawiam się jak to jest że niektóre z Was dostają takie fajne zdjęcia z bliska gdzie dokładnie widać szczegóły a ja mam takie z mini dzidziaMam nadzieję, że jutro na prenatalnych w końcu dostanę też takie fajne
![]()
![f2w39n7303c24ozn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n7303c24ozn.png)
SzczęśliwaCiężarna
Ja nie... Ale mimo tego, że leżę to facet przecież jest obok i widzi jak lekarz wklada gumke na ten sprzęt i go wklada między nogi [emoji39]Dziewczyny Wy to usg dopichwowe macie na fotelach? Bo tak dziwnie piszecie, ze facet patrzy jak lekarz tam gmera i w ogole.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
![f2w39n7303c24ozn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n7303c24ozn.png)
reklama
Marzycielka
Ja tez core wyslalam i polozylam sie do lozka z powrotem
Ktoras kobietka wrzucala tu zdj zmiany koloru wlosow, ja dzis tez zmieniam z rudo/blondu na ciemny braz. Takie mam naturalne, wiec mam nadzieje ze skoncze na troche z farbowaniem. Choroba przechodzi dzieki Bogu, bo juz oddychac nie moglam. Dzis musze zrobic kapusniaczki na wigilie (zamroze je) bo taki dostalam przydzial, a w sobote krem pieczarkowy. W domu totalny nielad, balagan i zero sprzatania przedswiatecznego. Ale tak bedzie
Slucham sie potulnie rodzinnej ktora mowila "lezec, lezec, lezec" [emoji23]
Trzymam kciuki mocno za dzisiejsze wizyty i cudownie ze wczorajsze udane. Naprawde az sie czlowiek usmiecha, jak wracacie i pokazujecie zdj zdrowych dzieciaczkow
Ktoras kobietka wrzucala tu zdj zmiany koloru wlosow, ja dzis tez zmieniam z rudo/blondu na ciemny braz. Takie mam naturalne, wiec mam nadzieje ze skoncze na troche z farbowaniem. Choroba przechodzi dzieki Bogu, bo juz oddychac nie moglam. Dzis musze zrobic kapusniaczki na wigilie (zamroze je) bo taki dostalam przydzial, a w sobote krem pieczarkowy. W domu totalny nielad, balagan i zero sprzatania przedswiatecznego. Ale tak bedzie
Trzymam kciuki mocno za dzisiejsze wizyty i cudownie ze wczorajsze udane. Naprawde az sie czlowiek usmiecha, jak wracacie i pokazujecie zdj zdrowych dzieciaczkow
![xrotgov3q3o4y33i.png](https://www.suwaczki.com/tickers/xrotgov3q3o4y33i.png)
Podziel się: