reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już są moje wyniki z rana ;) Wszystko w normie, tak jak w pierwszej ciąży. Chyba tylko mało pije, bo ciężar właściwy moczu nieco poniżej wartości granicznej.
Spałam po pracy 2 h, tak mi to było potrzebne że hej.
Od wczoraj biorę espumisan i nospe wieczorami, to nie robota, tak sie meczyc z tym jelitami ;/ Czuje, ze z dzieckiem jest ok. Tylko to trawienie ;/ brzuch mam jak balon i do tego boleć potrafi ;/ bez wzgledu na to, co zjem.
Ale ja też mam strasznie wzdęty brzuch, wszyscy do mnie matko, ale masz już brzuch widoczny, a ja raczej nie sądzę, że to brzuch ciążowy bo to dopiero 8 tydzień, a po prostu wzdęty...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale ja też mam strasznie wzdęty brzuch, wszyscy do mnie matko, ale masz już brzuch widoczny, a ja raczej nie sądzę, że to brzuch ciążowy bo to dopiero 8 tydzień, a po prostu wzdęty...

Witam w klubie. Ja sie potwornie ze wzdeciami mecze. Szczegolnie wieczorem, niewazne czy cos zjem i co. Za kazdym razem jak gdzies jestem to mam kupic Espumisan i zapiminam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Witam w klubie. Ja sie potwornie ze wzdeciami mecze. Szczegolnie wieczorem, niewazne czy cos zjem i co. Za kazdym razem jak gdzies jestem to mam kupic Espumisan i zapiminam.

xrotgov3q3o4y33i.png
A można Espumisan brać w ciąży ? Mnie ból brzucha może jakoś bardzo nie męczy tylko właśnie to, że jest wzdęty i z załatwianiem mam problem bo jedynie po kawie mogę się bez problemu załatwić więc raz dziennie, a wieczorem mam tragedie...

A można Espumisan brać w ciąży ? Mnie ból brzucha może jakoś bardzo nie męczy tylko właśnie to, że jest wzdęty i z załatwianiem mam problem bo jedynie po kawie mogę się bez problemu załatwić więc raz dziennie, a wieczorem mam tragedie...

Ja w poprzedniej bralam normalnie i po porodzie jeszcze w szpitalu, wiec i teraz jak taka koniecznosc to brac bede :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja mam wizytę już w czwartek, ale o 20. Staram się być spokojna, ale nie umiem. Nie widziałam jeszcze dzidzi, tylko pecherzyk w 5t2d i zaczynam sobie wkrecać, że dzidzi nie będzie i skończy się moja bajka :(

Ja mam wizytę już w czwartek, ale o 20. Staram się być spokojna, ale nie umiem. Nie widziałam jeszcze dzidzi, tylko pecherzyk w 5t2d i zaczynam sobie wkrecać, że dzidzi nie będzie i skończy się moja bajka :(
Ja w 5+5 tc też widziałam pęcherzyk i ciałko żółte dopiero teraz na kolejnej wizycie zobaczę dzidzię, ale ja mam nadzieję, że wszystko jest ok i dzidzia ładnie się rozwija :) nie będę się negatywnie nastawiać bo to nie pomoże :)

Espumisan jest bezpieczny i nie uzależnia. Daje się go nawet maleńkim dzieciom, jak mają problemy z lekkimi kolkami. Jeśli Wam pomaga, to spokojnie możecie go brać :)

reklama
Ja w 5+5 tc też widziałam pęcherzyk i ciałko żółte dopiero teraz na kolejnej wizycie zobaczę dzidzię, ale ja mam nadzieję, że wszystko jest ok i dzidzia ładnie się rozwija :) nie będę się negatywnie nastawiać bo to nie pomoże :)

Mi nie mówił nic o cialku żółtym, a zdjecie jest niewyraźne. Ja mam od dziecka taki problem, że nie mam cierpliwości. Ja wszystko chce wiedzieć i mieć już tu i teraz. Oczekiwanie w niepewności to dla mnie zawsze katorga.

Do góry