reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na USG jakoś to wszystko bylo bardziej wyraźne a Twoje jakieś takie wyraźniejsze te USG mam nadzieję że na prawde wszystko ok że lekarka nieukryla niczego przede mną:/
Hahaha dopiero wróciłaś od lekarza a już się nakręcasz? [emoji2] widzę, że jesteśmy takimi samymi panikarami [emoji2]
Będzie dobrze [emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Każdy chyba się stresuje przed wizytą ;) mało kto się nie denerwuje :) ja dzień przed chodziłam jak na szpilkach, a kilka godzin przed to po prostu jak nie Ja ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Najadłam się teraz jak świnia, od rana mało co jadłam bo źle się czułam, pojechałam do sklepu i kupiłam kartacze podsmazylam do nich słoninke z cebulką takie były pycha jak jadłam, ale teraz już nie jest tak przyjemnie

Już są moje wyniki z rana ;) Wszystko w normie, tak jak w pierwszej ciąży. Chyba tylko mało pije, bo ciężar właściwy moczu nieco poniżej wartości granicznej.
Spałam po pracy 2 h, tak mi to było potrzebne że hej.
Od wczoraj biorę espumisan i nospe wieczorami, to nie robota, tak sie meczyc z tym jelitami ;/ Czuje, ze z dzieckiem jest ok. Tylko to trawienie ;/ brzuch mam jak balon i do tego boleć potrafi ;/ bez wzgledu na to, co zjem.

reklama
Do góry