reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już są moje wyniki z rana ;) Wszystko w normie, tak jak w pierwszej ciąży. Chyba tylko mało pije, bo ciężar właściwy moczu nieco poniżej wartości granicznej.
Spałam po pracy 2 h, tak mi to było potrzebne że hej.
Od wczoraj biorę espumisan i nospe wieczorami, to nie robota, tak sie meczyc z tym jelitami ;/ Czuje, ze z dzieckiem jest ok. Tylko to trawienie ;/ brzuch mam jak balon i do tego boleć potrafi ;/ bez wzgledu na to, co zjem.
Ale ja też mam strasznie wzdęty brzuch, wszyscy do mnie matko, ale masz już brzuch widoczny, a ja raczej nie sądzę, że to brzuch ciążowy bo to dopiero 8 tydzień, a po prostu wzdęty...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale ja też mam strasznie wzdęty brzuch, wszyscy do mnie matko, ale masz już brzuch widoczny, a ja raczej nie sądzę, że to brzuch ciążowy bo to dopiero 8 tydzień, a po prostu wzdęty...

Witam w klubie. Ja sie potwornie ze wzdeciami mecze. Szczegolnie wieczorem, niewazne czy cos zjem i co. Za kazdym razem jak gdzies jestem to mam kupic Espumisan i zapiminam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Witam w klubie. Ja sie potwornie ze wzdeciami mecze. Szczegolnie wieczorem, niewazne czy cos zjem i co. Za kazdym razem jak gdzies jestem to mam kupic Espumisan i zapiminam.

xrotgov3q3o4y33i.png
A można Espumisan brać w ciąży ? Mnie ból brzucha może jakoś bardzo nie męczy tylko właśnie to, że jest wzdęty i z załatwianiem mam problem bo jedynie po kawie mogę się bez problemu załatwić więc raz dziennie, a wieczorem mam tragedie...

A można Espumisan brać w ciąży ? Mnie ból brzucha może jakoś bardzo nie męczy tylko właśnie to, że jest wzdęty i z załatwianiem mam problem bo jedynie po kawie mogę się bez problemu załatwić więc raz dziennie, a wieczorem mam tragedie...

Ja w poprzedniej bralam normalnie i po porodzie jeszcze w szpitalu, wiec i teraz jak taka koniecznosc to brac bede :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja mam wizytę już w czwartek, ale o 20. Staram się być spokojna, ale nie umiem. Nie widziałam jeszcze dzidzi, tylko pecherzyk w 5t2d i zaczynam sobie wkrecać, że dzidzi nie będzie i skończy się moja bajka :(

Ja mam wizytę już w czwartek, ale o 20. Staram się być spokojna, ale nie umiem. Nie widziałam jeszcze dzidzi, tylko pecherzyk w 5t2d i zaczynam sobie wkrecać, że dzidzi nie będzie i skończy się moja bajka :(
Ja w 5+5 tc też widziałam pęcherzyk i ciałko żółte dopiero teraz na kolejnej wizycie zobaczę dzidzię, ale ja mam nadzieję, że wszystko jest ok i dzidzia ładnie się rozwija :) nie będę się negatywnie nastawiać bo to nie pomoże :)

Espumisan jest bezpieczny i nie uzależnia. Daje się go nawet maleńkim dzieciom, jak mają problemy z lekkimi kolkami. Jeśli Wam pomaga, to spokojnie możecie go brać :)

reklama
Ja w 5+5 tc też widziałam pęcherzyk i ciałko żółte dopiero teraz na kolejnej wizycie zobaczę dzidzię, ale ja mam nadzieję, że wszystko jest ok i dzidzia ładnie się rozwija :) nie będę się negatywnie nastawiać bo to nie pomoże :)

Mi nie mówił nic o cialku żółtym, a zdjecie jest niewyraźne. Ja mam od dziecka taki problem, że nie mam cierpliwości. Ja wszystko chce wiedzieć i mieć już tu i teraz. Oczekiwanie w niepewności to dla mnie zawsze katorga.

Do góry