reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja nie widzę. Masz aplikacje czy wchodzisz przez stronę internetowa? U mnie zaczął być widoczny gdy wstawiłam link i w sygnaturę na stronie i w aplikacji. Gdy dawałam tylko na stronie (nie miałam aplikacji) to nie było widać

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

na lapku

reklama
Ja jestem na zwolnieniu i już kuzynki, koleżanki mi się pytają czemu? cały czas podtrzymuje, że przecież kiedyś odpocząć od pracy muszę, ale nie wiem jak długo będę mogła "ściemniać" ;) mamie chce powiedzieć i nie chce bo jak powiem mamie żeby na razie nikomu nie mówiła to obdzwoni wszystkich, a z drugiej strony będzie miała pretensje, że nie powiedzieliśmy wcześniej i tak koło się zamyka ;) wierzę że wszystko będzie dobrze i przy tym pozostanę :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak, ze wie maz i dwie przyjaciolki plus siostra i tesc. Tesciowej nie chcialam mowic, nie mamy dobrych relacji tzn w skrocie ona jest alkoholiczka i rozne ma fazy. A tesciowi powiedzielismy, tak o. W sumie maz to zrobil, sa jak przyjaciele. Mamie nie wiem kiedy powiem. Mieszka za granica, wiec nie mam z tym problemu. Inni jak sie dowiedza to sie dowiedza. To jest moja sprawa i nie maja prawa miec pretensji o nic. Kazdy ma swoje jakies powody i trzeba je uszanowac. Jedni rozpowiadaja zaraz po tescie pozytywnym, inni czekaja. Nasza sprawa :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja mam tak, ze wie maz i dwie przyjaciolki plus siostra i tesc. Tesciowej nie chcialam mowic, nie mamy dobrych relacji tzn w skrocie ona jest alkoholiczka i rozne ma fazy. A tesciowi powiedzielismy, tak o. W sumie maz to zrobil, sa jak przyjaciele. Mamie nie wiem kiedy powiem. Mieszka za granica, wiec nie mam z tym problemu. Inni jak sie dowiedza to sie dowiedza. To jest moja sprawa i nie maja prawa miec pretensji o nic. Kazdy ma swoje jakies powody i trzeba je uszanowac. Jedni rozpowiadaja zaraz po tescie pozytywnym, inni czekaja. Nasza sprawa :)

xrotgov3q3o4y33i.png
No to właśnie tak samo uważam :) moje dwie przyjaciółki też wiedzą, ale już od jednej usłyszałam, że tak nie fajnie, że mamie nie powiedziałam, ale po pierwsze nie będę ukrywać, że mam z mamą różne relacje zdecydowanie inaczej jest z teściową (anioł kobieta :)) a po drugie wiem, że jak powiem mamie to będą wiedzieli wszyscy nie raz już tak było i do tego zaczną się telefony 3 razy dziennie jak się czujesz, a byłaś u lekarza, a nic cię nie boli, a może byś przyjechała, a może to i tamto więc sama pewnie rozumiesz ;) odpowiada mi obecny stan rzeczy :)

No to właśnie tak samo uważam :) moje dwie przyjaciółki też wiedzą, ale już od jednej usłyszałam, że tak nie fajnie, że mamie nie powiedziałam, ale po pierwsze nie będę ukrywać, że mam z mamą różne relacje zdecydowanie inaczej jest z teściową (anioł kobieta :)) a po drugie wiem, że jak powiem mamie to będą wiedzieli wszyscy nie raz już tak było i do tego zaczną się telefony 3 razy dziennie jak się czujesz, a byłaś u lekarza, a nic cię nie boli, a może byś przyjechała, a może to i tamto więc sama pewnie rozumiesz ;) odpowiada mi obecny stan rzeczy :)

Doskonale rozumiem. Szkoda ze te wszystkie babki nie pamietaja jak same w ciazy byly i jaka mialy wole mowienia o tym lub nie [emoji14] Grunt, zeby robic to co my uwazamy za sluszne.
Ja jestem troche wredna z natury i nie raz juz tlumaczylam ze moje zycie i robie tak jak ja uwazam. Jak sie komus nie podoba to niech poprostu sie odetnie i tyle. Jeszcze nie spotkalam kogos kto bledow nie popelnia i moglby mi mowic co i jak robic i chyba nie spotkam [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Doskonale rozumiem. Szkoda ze te wszystkie babki nie pamietaja jak same w ciazy byly i jaka mialy wole mowienia o tym lub nie [emoji14] Grunt, zeby robic to co my uwazamy za sluszne.
Ja jestem troche wredna z natury i nie raz juz tlumaczylam ze moje zycie i robie tak jak ja uwazam. Jak sie komus nie podoba to niech poprostu sie odetnie i tyle. Jeszcze nie spotkalam kogos kto bledow nie popelnia i moglby mi mowic co i jak robic i chyba nie spotkam [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
I bardzo dobrze robisz ! Nikt za ciebie życia nie przeżyje ! :)

reklama
Do góry