reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja bierze 12,00 wychodzi Ok 4 godz w jednym dniu wiec nie jest to jakiś wielki wydatek na tydz Ok 100zl ja mam przestrzenie otwarte nie mam mebli wszędzie gres i panele tez minimalistycznie bo nie lubie przepychu jednak mycie od góry na dol to dla mnie za dużo a szczególnie teraz

16udyx8di9hvrs5t.png
Jeżeli możesz sobie na to pozwolić finansowo to jasna sprawa :) ja zawsze uważam, że rodzina i czas spędzony z nią jest zdecydowanie cenniejszy niż sprzątnie podłóg:) u mojego męża to znowu kochają sprzątać i oni nie rozumieją jak ktoś może tego nie lubić robić :/ dla mnie to zło konieczne zdecydowanie bardziej wolę obejrzeć TV czy pójść na spacer :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja nie piję więc to dziwne dla nikogo nie będzie [emoji4] a niby mdłości są poranne [emoji2] staram się rano jak najwięcej ogarnąć bo wiem, że popołudniu nadaję się tylko do leżenia [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja prawie nigdy nie piłam bo prowadziłam auto wiec problem z głowy :) ale jeśli na wizycie 21.12 będzie wszystko w porządku to zamierzam mamie o ciąży powiedzieć ;) teściowie już wiedzą bo z nimi mieszkam i na L4 siedzę więc by się domyślili zresztą czuje się jednak trochę bezpieczniej jak ktoś wie :)

widze, ze temat mdlosci caly czas na topie. ja dzis sie czuje masakrycznie. rano odwiozlam Teosia do przedszkola i podjechalam do lidla. zobaczylam piekne kalafiory i kupilam jednego. po poludniu wstawilam na maly ogoen kalafiorowa bez miesa. i sie zdrzemnelam. spalam niedlugo. nic sie nie przegotowalo ani tym bardziej nie spalilo. ale ja tego zapchu nie moglam zniesc. zoladek podchodzi mi do gardla. a smrod tej zupy roznosi sie po caluskim mieszkaniu. w zyciu bym nie sadzila, ze to sie tak skonczy. masakra jakas. i uciec od tego nie mam jak...

Ja prawie nigdy nie piłam bo prowadziłam auto wiec problem z głowy :) ale jeśli na wizycie 21.12 będzie wszystko w porządku to zamierzam mamie o ciąży powiedzieć ;) teściowie już wiedzą bo z nimi mieszkam i na L4 siedzę więc by się domyślili zresztą czuje się jednak trochę bezpieczniej jak ktoś wie :)

To właśnie u mnie odwrotnie, rodzice wiedzą bo mieszkamy z nimi i też jestem na L4, nie byłoby jak ukryć [emoji4] natomiast teściom chcemy powiedzieć po prenatalnych, jak już wejdziemy w 4 miesiąc [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

To właśnie u mnie odwrotnie, rodzice wiedzą bo mieszkamy z nimi i też jestem na L4, nie byłoby jak ukryć [emoji4] natomiast teściom chcemy powiedzieć po prenatalnych, jak już wejdziemy w 4 miesiąc [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja jestem na zwolnieniu i już kuzynki, koleżanki mi się pytają czemu? cały czas podtrzymuje, że przecież kiedyś odpocząć od pracy muszę, ale nie wiem jak długo będę mogła "ściemniać" ;) mamie chce powiedzieć i nie chce bo jak powiem mamie żeby na razie nikomu nie mówiła to obdzwoni wszystkich, a z drugiej strony będzie miała pretensje, że nie powiedzieliśmy wcześniej i tak koło się zamyka ;) wierzę że wszystko będzie dobrze i przy tym pozostanę :)

widze, ze temat mdlosci caly czas na topie. ja dzis sie czuje masakrycznie. rano odwiozlam Teosia do przedszkola i podjechalam do lidla. zobaczylam piekne kalafiory i kupilam jednego. po poludniu wstawilam na maly ogoen kalafiorowa bez miesa. i sie zdrzemnelam. spalam niedlugo. nic sie nie przegotowalo ani tym bardziej nie spalilo. ale ja tego zapchu nie moglam zniesc. zoladek podchodzi mi do gardla. a smrod tej zupy roznosi sie po caluskim mieszkaniu. w zyciu bym nie sadzila, ze to sie tak skonczy. masakra jakas. i uciec od tego nie mam jak...
Oj biedna jesteś z tymi mdłościami :( mam nadzieję, że mnie już nie dopadną jak do tej pory mam spokój ;)

reklama
Do góry