reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja bierze 12,00 wychodzi Ok 4 godz w jednym dniu wiec nie jest to jakiś wielki wydatek na tydz Ok 100zl ja mam przestrzenie otwarte nie mam mebli wszędzie gres i panele tez minimalistycznie bo nie lubie przepychu jednak mycie od góry na dol to dla mnie za dużo a szczególnie teraz

16udyx8di9hvrs5t.png
Jeżeli możesz sobie na to pozwolić finansowo to jasna sprawa :) ja zawsze uważam, że rodzina i czas spędzony z nią jest zdecydowanie cenniejszy niż sprzątnie podłóg:) u mojego męża to znowu kochają sprzątać i oni nie rozumieją jak ktoś może tego nie lubić robić :/ dla mnie to zło konieczne zdecydowanie bardziej wolę obejrzeć TV czy pójść na spacer :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja nie piję więc to dziwne dla nikogo nie będzie [emoji4] a niby mdłości są poranne [emoji2] staram się rano jak najwięcej ogarnąć bo wiem, że popołudniu nadaję się tylko do leżenia [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja prawie nigdy nie piłam bo prowadziłam auto wiec problem z głowy :) ale jeśli na wizycie 21.12 będzie wszystko w porządku to zamierzam mamie o ciąży powiedzieć ;) teściowie już wiedzą bo z nimi mieszkam i na L4 siedzę więc by się domyślili zresztą czuje się jednak trochę bezpieczniej jak ktoś wie :)

widze, ze temat mdlosci caly czas na topie. ja dzis sie czuje masakrycznie. rano odwiozlam Teosia do przedszkola i podjechalam do lidla. zobaczylam piekne kalafiory i kupilam jednego. po poludniu wstawilam na maly ogoen kalafiorowa bez miesa. i sie zdrzemnelam. spalam niedlugo. nic sie nie przegotowalo ani tym bardziej nie spalilo. ale ja tego zapchu nie moglam zniesc. zoladek podchodzi mi do gardla. a smrod tej zupy roznosi sie po caluskim mieszkaniu. w zyciu bym nie sadzila, ze to sie tak skonczy. masakra jakas. i uciec od tego nie mam jak...

Ja prawie nigdy nie piłam bo prowadziłam auto wiec problem z głowy :) ale jeśli na wizycie 21.12 będzie wszystko w porządku to zamierzam mamie o ciąży powiedzieć ;) teściowie już wiedzą bo z nimi mieszkam i na L4 siedzę więc by się domyślili zresztą czuje się jednak trochę bezpieczniej jak ktoś wie :)

To właśnie u mnie odwrotnie, rodzice wiedzą bo mieszkamy z nimi i też jestem na L4, nie byłoby jak ukryć [emoji4] natomiast teściom chcemy powiedzieć po prenatalnych, jak już wejdziemy w 4 miesiąc [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

To właśnie u mnie odwrotnie, rodzice wiedzą bo mieszkamy z nimi i też jestem na L4, nie byłoby jak ukryć [emoji4] natomiast teściom chcemy powiedzieć po prenatalnych, jak już wejdziemy w 4 miesiąc [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja jestem na zwolnieniu i już kuzynki, koleżanki mi się pytają czemu? cały czas podtrzymuje, że przecież kiedyś odpocząć od pracy muszę, ale nie wiem jak długo będę mogła "ściemniać" ;) mamie chce powiedzieć i nie chce bo jak powiem mamie żeby na razie nikomu nie mówiła to obdzwoni wszystkich, a z drugiej strony będzie miała pretensje, że nie powiedzieliśmy wcześniej i tak koło się zamyka ;) wierzę że wszystko będzie dobrze i przy tym pozostanę :)

widze, ze temat mdlosci caly czas na topie. ja dzis sie czuje masakrycznie. rano odwiozlam Teosia do przedszkola i podjechalam do lidla. zobaczylam piekne kalafiory i kupilam jednego. po poludniu wstawilam na maly ogoen kalafiorowa bez miesa. i sie zdrzemnelam. spalam niedlugo. nic sie nie przegotowalo ani tym bardziej nie spalilo. ale ja tego zapchu nie moglam zniesc. zoladek podchodzi mi do gardla. a smrod tej zupy roznosi sie po caluskim mieszkaniu. w zyciu bym nie sadzila, ze to sie tak skonczy. masakra jakas. i uciec od tego nie mam jak...
Oj biedna jesteś z tymi mdłościami :( mam nadzieję, że mnie już nie dopadną jak do tej pory mam spokój ;)

reklama
Do góry