reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To zadzwoń do przychodni i się wstępnie umów, powiedz że wczoraj byłaś i pani doktor kazała dzwonic żeby cię przyjela

reklama
Elodia a moze do przychodni zadzwon, nakresl sprawe, one Ci dadza. Napewno jej nr maja.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Ech szkoda. Na nastepna wizyte sobie zapisz zeby zapytac jej o nr. Zawsze bedziesz miala wiekszy komfort i to poczucie jakby bezpieczenstwa.

Jasne. Tak zrobię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Elodia a moze do przychodni zadzwon, nakresl sprawe, one Ci dadza. Napewno jej nr maja.

Spróbuję się tam dodzwonić jak młoda do szkoly pójdzie
To zadzwoń do przychodni i się wstępnie umów, powiedz że wczoraj byłaś i pani doktor kazała dzwonic żeby cię przyjela

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Cześć dziewczyny.
Wczoraj miałam kolejną wizytę, ale taką po szpitalu kontrolną. Wszystko ok i mam do następnej wizyty tj w styczniu leki brać.
Zdjęcie usg dostałam nowe, nawet lekarz uspokojony, mówił że wszystko prawidłowe. Może później Wam prześlę :-)
No i dostałam na mdłości vitaminum b6 teva, syrop hydroxizinium, i ziołowy preparat mi polecił prevmit ale nie było go w aptece.
Oprócz tego wstrzemięźliwość od przytulanek :-D
@Elodia też jestem zdania,zebys spróbowała się dodzwonić do przychodni i o nr spytać. A z tą izba też jest myśl. Ja nie czekałam, od razu do lekarza pojechałam.

Kurna zadzwonilam do tych bab w rejestracji a one do mnie ze na wizyte do na dzisiaj nawet by mnie nienumowily bo miejsc na dzisiaj nie ma a nie sa uprawnione do rozdawania czyichs numerów. A co do izby to jak juz jednak zdecyduje sie jechać to nie wczesniej niz M z pracy wróci. I chyba raczej do tego dojdzie. Aby wroci mlodej sie troche jedzenia uszykuje i wyskoczymy do szpitala. No chyba ze nie bede do czasu jego powrotu plamic. Bo poki co po tym rannym wyskoku wkladke mam czysciutka. A juz drugi raz sprawdzalam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Witam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
A może rzeczywiście macica oczyszcza się jeszcze z tych resztek ?

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Tego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Elodia nie opowiadaj takich głupot !!! Jak by każda miała poronić, która plami to dzieci by się nie rodziły spokojnie ! A może zwiększyć ten duphaston do dwóch tabletek?

Elodia nie opowiadaj takich głupot !!! Jak by każda miała poronić, która plami to dzieci by się nie rodziły spokojnie ! A może zwiększyć ten duphaston do dwóch tabletek?

Mowisz ze to cos da? Ewentualnie do wizyty mam 5 tabletek w zapasie wiec wezme dzisiaj dwie. Nic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
A ja Kochana przez te Twoje obawy(plamienia) i przez to, że martwiłam się by u Ciebie wszystko było ok to tej nocy miałam sen, że krwawie i to żywa krwią ... Jak w najobfitszy dzień miesiączki... Wstałam i poleciałam do lazienki sprawdzić [emoji39] i na szczęście nic, ale ja ostatnia miesiączkę miałam 11.10 więc może też mi się jakieś tycie plamienie przytrafi, ale liczę, że nie bo to straszny stres

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry