reklama
Marzycielka
Fanka BB :)
Elodia a moze do przychodni zadzwon, nakresl sprawe, one Ci dadza. Napewno jej nr maja.
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Jasne. Tak zrobię.Ech szkoda. Na nastepna wizyte sobie zapisz zeby zapytac jej o nr. Zawsze bedziesz miala wiekszy komfort i to poczucie jakby bezpieczenstwa.
Elodia
Spróbuję się tam dodzwonić jak młoda do szkoly pójdzieElodia a moze do przychodni zadzwon, nakresl sprawe, one Ci dadza. Napewno jej nr maja.
To zadzwoń do przychodni i się wstępnie umów, powiedz że wczoraj byłaś i pani doktor kazała dzwonic żeby cię przyjela
Veraska
Cześć dziewczyny.
Wczoraj miałam kolejną wizytę, ale taką po szpitalu kontrolną. Wszystko ok i mam do następnej wizyty tj w styczniu leki brać.
Zdjęcie usg dostałam nowe, nawet lekarz uspokojony, mówił że wszystko prawidłowe. Może później Wam prześlę :-)
No i dostałam na mdłości vitaminum b6 teva, syrop hydroxizinium, i ziołowy preparat mi polecił prevmit ale nie było go w aptece.
Oprócz tego wstrzemięźliwość od przytulanek
@Elodia też jestem zdania,zebys spróbowała się dodzwonić do przychodni i o nr spytać. A z tą izba też jest myśl. Ja nie czekałam, od razu do lekarza pojechałam.
Wczoraj miałam kolejną wizytę, ale taką po szpitalu kontrolną. Wszystko ok i mam do następnej wizyty tj w styczniu leki brać.
Zdjęcie usg dostałam nowe, nawet lekarz uspokojony, mówił że wszystko prawidłowe. Może później Wam prześlę :-)
No i dostałam na mdłości vitaminum b6 teva, syrop hydroxizinium, i ziołowy preparat mi polecił prevmit ale nie było go w aptece.
Oprócz tego wstrzemięźliwość od przytulanek
@Elodia też jestem zdania,zebys spróbowała się dodzwonić do przychodni i o nr spytać. A z tą izba też jest myśl. Ja nie czekałam, od razu do lekarza pojechałam.
Elodia
Kurna zadzwonilam do tych bab w rejestracji a one do mnie ze na wizyte do na dzisiaj nawet by mnie nienumowily bo miejsc na dzisiaj nie ma a nie sa uprawnione do rozdawania czyichs numerów. A co do izby to jak juz jednak zdecyduje sie jechać to nie wczesniej niz M z pracy wróci. I chyba raczej do tego dojdzie. Aby wroci mlodej sie troche jedzenia uszykuje i wyskoczymy do szpitala. No chyba ze nie bede do czasu jego powrotu plamic. Bo poki co po tym rannym wyskoku wkladke mam czysciutka. A juz drugi raz sprawdzalam.
paulina1994
A może rzeczywiście macica oczyszcza się jeszcze z tych resztek ?Witam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
paulina1994
Elodia nie opowiadaj takich głupot !!! Jak by każda miała poronić, która plami to dzieci by się nie rodziły spokojnie ! A może zwiększyć ten duphaston do dwóch tabletek?Tego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(
Elodia
Mowisz ze to cos da? Ewentualnie do wizyty mam 5 tabletek w zapasie wiec wezme dzisiaj dwie. Nic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze.Elodia nie opowiadaj takich głupot !!! Jak by każda miała poronić, która plami to dzieci by się nie rodziły spokojnie ! A może zwiększyć ten duphaston do dwóch tabletek?
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A ja Kochana przez te Twoje obawy(plamienia) i przez to, że martwiłam się by u Ciebie wszystko było ok to tej nocy miałam sen, że krwawie i to żywa krwią ... Jak w najobfitszy dzień miesiączki... Wstałam i poleciałam do lazienki sprawdzić [emoji39] i na szczęście nic, ale ja ostatnia miesiączkę miałam 11.10 więc może też mi się jakieś tycie plamienie przytrafi, ale liczę, że nie bo to straszny stresWitam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.
Podziel się: