reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, u mnie młody jeszcze śpi także ja nadrabiam forum i mam chwilkę dla siebie, która nie potrwa długo :) Elodia dobrze ze poszła sprawdzić do lekarza teraz jesteś spokojniejsza, hmmm czyli tylko ja zostałam co nie bierze żadnych leków oprócz kwasu foliowego?czy jest ktoś jeszcze? Ja po spotkaniu środowym z Mikołajem dowiedziałam się że w nocy brat cioteczny mojego synka bardzo się rozchorowal, a parę godzin wcześniej pili z jednego kubka i kicha na mojego, tylko czekać aż się rozchoruje,
Ja też nie biorę żadnych leków :)

reklama
Elodia, mnie się wydaje, że to jest właśnie przez to, że teraz jest ten termin w którym miała przyjść normalnie @, nie martw się, byłaś u gina, zobaczył że wszystko jest ok i dodatkowo bierzesz progesteron więc maluszek jest bezpieczny, u mnie to plamienie (nie do końca wiem czy to było plamienie) przeszło na drugi dzień chociaż też miałam mega stracha

Haha wstałam patrzę w lustro a ja w resztkach makijażu, mówię kurde o co chodzi [emoji23] a ja przez ostatni tydzień nie miałam na sobie makijażu i wczoraj nałożyłam bo wychodziłam i wyobraźcie sobie, że zapomniałam go zmyć i poszłam spać nie wiem jak ja to zrobiłam, ale dobrze, że mój mąż tego nie widzi bo on to bardzo uczulony na brudną poduszkę po kosmetykach [emoji23] matko odmóżdżenie totalne zapomnieć umyć twarzy nie wierzę [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Elodia, mnie się wydaje, że to jest właśnie przez to, że teraz jest ten termin w którym miała przyjść normalnie @, nie martw się, byłaś u gina, zobaczył że wszystko jest ok i dodatkowo bierzesz progesteron więc maluszek jest bezpieczny, u mnie to plamienie (nie do końca wiem czy to było plamienie) przeszło na drugi dzień chociaż też miałam mega stracha
To ja dzisaj 3 dzien mam. No zobaczymy jak to bedzie w ciagu dnia. Jak sie nasili to na izbe pojedziemy a jak bedzie tak jak wczoraj czyli czysciutko to poczekamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Elodia mimo że plamienia ustapia radziłabym jeszcze jakiś czas zażywać dupka. W żaden sposób nie zaszkodzi dzidzi , a zawsze jest to jakaś ochrona dla maleństwa. [emoji4]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

@Elodia mimo że plamienia ustapia radziłabym jeszcze jakiś czas zażywać dupka. W żaden sposób nie zaszkodzi dzidzi , a zawsze jest to jakaś ochrona dla maleństwa. [emoji4]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Lekara mi w srode powiedziala ze mam go brac conajmniej do dnia nastepnej wizyty czyli 22 grudnia kiedy pierwotnie miala byc druga wizyta. A to bedzie trzecia bo nieplabiwana druga byla przedwczoraj.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Elodia ja myślę, że to przez termin okresu. Znam osobę, która miała normalne krwawienia bardzo konkretne przez 3 miesiące. Na 4 miesiąc krwawienie bylo słabsze wiec poszla do ginekologa, a on jej mówi, że to ciąża - przełom 4 i 5 miesiąca.

To ja dzisaj 3 dzien mam. No zobaczymy jak to bedzie w ciagu dnia. Jak sie nasili to na izbe pojedziemy a jak bedzie tak jak wczoraj czyli czysciutko to poczekamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
też bym jechała jeżeli nie ustąpi, po co się stresować, ale będzie wszystko dobrze zobaczysz :D w interntach wszędzie pisze, że dużo kobiet tak ma w ciąży tym bardziej w terminie okresu :)

reklama
Dziewczyny nie wiem dlaczego nie mogę cytować waszych odpowiedzi. Mimo że klikam żeby zacytować jakąś odp to i tak nie cytuje. :/ nie wiem co się dzieje. I non stop przechodzi mi na pierwszą stronę grupy

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Do góry