reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Kochana to lez narazie niech się to uspokoi, masz tabletki będzie dobrzeWitam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.
Elodia
Leze juz w tym momencie olewam wstawanie inne niz do kibla ale czuje tam na dole przy wejsciu jakieś rwanie. Jak mi nie przejdzie to nie wiem czy sie na izbe nie przejade jak M z pracy wróci. Bo na papierze naprawde sporo tej kawki z mlekiem bylo. A podbrzusze lekko mnie ćmi teraz.Kochana to lez narazie niech się to uspokoi, masz tabletki będzie dobrze
Elodia
Tego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(A lekarka nic nie mówiła ile to może się utrzymywać?
Agatka29
Lez i postaraj sie nie denerwować ja takie rwania dość intensywnie odczuwalna jak tylko zrobiłam test i teraz też niedawno się pojawiło, jakby mi normalnie kości tuż przed porodem się w rozchodzi nie aż tak strasznie ale uczucie podone
Agatka29
Idź głupia nawet tak nie myśl, porostu po nocy Ci się uzbiera trochę tego i musiało wyleciecTego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(
Elodia
Jak leze to nic nie leci a jak wstaję to sie zaczyna. Mam dwa wyjscia. W zasadzie trzy. Rozwazyc wypad na izbe dzisiaj jak M z pracy wróci albo czekac do wizyty do gin i sie nie przejmowac albo tez czekac do wizyty do gin i sie stresować. Ewentualnie z izbą poczekac do jutra ale to tez bez sensu bo jutro M w pracy tez siedzi bo na rano idzie.Lez i postaraj sie nie denerwować ja takie rwania dość intensywnie odczuwalna jak tylko zrobiłam test i teraz też niedawno się pojawiło, jakby mi normalnie kości tuż przed porodem się w rozchodzi nie aż tak strasznie ale uczucie podone
reklama
Elodia
Przepraszam :-( moze to jakis krwiaczek mi sie oproznia no nie wiem ale conajmniej dziwnie sie czuje. Ale na usg zadnego krwiaczka mi nie wykryla no chyba ze dobrze sie schowal.Normalnie jak bym cie miała obok to do uduszenia za takie myślenie
Podziel się: