reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jasne. Tak zrobię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Elodia zadzwoń do przychodni i poproś do niej nr prywatny jak wytłumaczysz co ci dolega to bez problemu ci dadzą :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie no Elodia nawet tak nie pisz !!! Lekarze się znają... Wiedzą co mówią... To może że stresu masz tylko jakieś skurcze

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Oh jak czytam to wszystko to ... NIE WOLNO CI TAK MYŚLEĆ! !! Wiem że ciężko boisz się i martwisz. Ale to ci na prawdę w tym nie pomoże. Może jedynie pogorszyć. Musisz myśleć pozytywnie. Skoro gin powiedziała że jest ok to tak musi być. Może to chwilowe tylko. Skoro nie leci żywa krew to nie martw się na zapas. Dużo kobiet ma takie upławy /plamienia. I rodzą silne i zdrowe dzieci. Więc głowa do góry i proszę mi się tu nie zamartwiac! [emoji8][emoji8]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Mowisz ze to cos da? Ewentualnie do wizyty mam 5 tabletek w zapasie wiec wezme dzisiaj dwie. Nic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie sądzę że miało by zaszkodzić dziewczyny tu brały nawet do kilku sztuk w ciągu dnia więc spokojnie ! Weź sobie rano i wieczorem i zobaczysz jutro czy ta sama sytuacja czy coś lepiej z rana ! Sama bym panikowała jak głupia nie powiem, że nie, ale to nic nie pomoże, a tylko nie potrzebnie dzidzia się stresuje :)

Elodia zadzwoń do przychodni i poproś do niej nr prywatny jak wytłumaczysz co ci dolega to bez problemu ci dadzą :)

Po drugie jak podejdziesz do przychodni w godzinach przyjęć twojej ginekolog to jak poprosisz o receptę to na bank ci wypisze

Ja tez biorę 2 tabletki dziennie. Lekarz mimo że nie mam plamienia itd. Kazał w dalszym ciągu brać 2 bo w ciąży mogą występować różne plamienia/krwawienia. Wiec to tak ochronnie

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Po drugie jak podejdziesz do przychodni w godzinach przyjęć twojej ginekolog to jak poprosisz o receptę to na bank ci wypisze

Teraz dupka mam jeszcze 18 tabletek tak ze do srody mi starczą. Najwyzej w srode podjade do przychodni i objasnie sprawe. No chyba ze mi plamienie przejdzie do tego czasu

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Teraz dupka mam jeszcze 18 tabletek tak ze do srody mi starczą. Najwyzej w srode podjade do przychodni i objasnie sprawe. No chyba ze mi plamienie przejdzie do tego czasu

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Wiesz co jeśli już się zdecydujesz na dwie to mój ginekolog każe brać już do któregoś tygodnia dwie żeby nie było takich wachan progesteronu, ale może niech się wypowiedzą dziewczyny które to biorą :)

reklama
Witam się z rana. Kurcze Elodia dziwne, że tak nagle pojawiło się u Ciebie to brudzenie. Ja to pewnie bym nie wytrzymała i pojechała dziś na izbę jeśli w ciągu dnia będzie się to powtarzało.
Wczoraj ogarnęłam skierowanie do endo, pojechałam do przychodni a babka w rejestracji mi mówi, że pierwszy termin na 15 stycznia! Myślałam, że wyjdę z siebie bo przecież niecały dzień wcześniej były dwa terminy na 18 grudnia. Wkurzona pojechałam jeszcze do przychodni przyszpitalnej i załatwiłam wizytę na 12 grudnia we wtorek :) Kamień z serca, bo już się bałam, że nic nie załatwię. Więc w poniedziałek rano na badanie krwi i we wtorek do endo :) Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Do góry