reklama
Elodia
Fanka BB :)
Nawet jesli w nocy kilka razy na siku wstawalam i wtedy bylo czysto?Idź głupia nawet tak nie myśl, porostu po nocy Ci się uzbiera trochę tego i musiało wyleciec
Marzycielka
Ej ej, nawet tak prosze nie mowic, nie myslec, nie pisac! Lez, odpoczywaj bedzie napewno dobrze. Podstawa jest to, ze to nie "zywa" krew. Wtedy bys musiala biec do szpitalaTego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
Nie masz możliwość zadzwonić do lekarki i spytać jej co ona sądzi co robicJak leze to nic nie leci a jak wstaję to sie zaczyna. Mam dwa wyjscia. W zasadzie trzy. Rozwazyc wypad na izbe dzisiaj jak M z pracy wróci albo czekac do wizyty do gin i sie nie przejmowac albo tez czekac do wizyty do gin i sie stresować. Ewentualnie z izbą poczekac do jutra ale to tez bez sensu bo jutro M w pracy tez siedzi bo na rano idzie.
Elodia
Ja sie poki co ciesze ze to nie żywa krew ale jednak sie martwie. W pierwszej ciazy nie mialam takich przebojów.Ej ej, nawet tak prosze nie mowic, nie myslec, nie pisac! Lez, odpoczywaj bedzie napewno dobrze. Podstawa jest to, ze to nie "zywa" krew. Wtedy bys musiala biec do szpitala
Marzycielka
O to jest dobry pomysl!Nie masz możliwość zadzwonić do lekarki i spytać jej co ona sądzi co robic
Ja jak sie czyms denerwowalam to nawet na ip dzwonilam, jak np lekow mi braklo a lekarz na urlopie, czy moglby mi ktos od njich wypisac. Nie ma sie co szczypac, jak masz nr, to dzwon.
Elodia
Nie mam do niej prywatnego numeru. A w mojej przychodni przed 14 dzisiaj dopiero będzie.Nie masz możliwość zadzwonić do lekarki i spytać jej co ona sądzi co robic
Marzycielka
A w internecie nie bedzie? Czesto jak wpiszesz dane lekarza, to wyskakuje wszystko. Np na tej str Znany Lekarz.Nie mam do niej prywatnego numeru. A w mojej przychodni przed 14 dzisiaj dopiero będzie.
Elodia
Probowalam szukać i nic mi nie wyskoczyło poza numerem przychodni :-/A w internecie nie bedzie? Czesto jak wpiszesz dane lekarza, to wyskakuje wszystko. Np na tej str Znany Lekarz.
reklama
Marzycielka
Ech szkoda. Na nastepna wizyte sobie zapisz zeby zapytac jej o nr. Zawsze bedziesz miala wiekszy komfort i to poczucie jakby bezpieczenstwa.Probowalam szukać i nic mi nie wyskoczyło poza numerem przychodni :-/
Podziel się: