reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mojej sąsiadki przez z trzy miesiące nie wiedziała że w ciąży normalnie okres miała, nagle się jej zatrzymał do lekarza a tu 4 miesiąc

reklama
Idź głupia nawet tak nie myśl, porostu po nocy Ci się uzbiera trochę tego i musiało wyleciec
Nawet jesli w nocy kilka razy na siku wstawalam i wtedy bylo czysto?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ej ej, nawet tak prosze nie mowic, nie myslec, nie pisac! Lez, odpoczywaj bedzie napewno dobrze. Podstawa jest to, ze to nie "zywa" krew. Wtedy bys musiala biec do szpitala

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Jak leze to nic nie leci a jak wstaję to sie zaczyna. Mam dwa wyjscia. W zasadzie trzy. Rozwazyc wypad na izbe dzisiaj jak M z pracy wróci albo czekac do wizyty do gin i sie nie przejmowac albo tez czekac do wizyty do gin i sie stresować. Ewentualnie z izbą poczekac do jutra ale to tez bez sensu bo jutro M w pracy tez siedzi bo na rano idzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie masz możliwość zadzwonić do lekarki i spytać jej co ona sądzi co robic

Ej ej, nawet tak prosze nie mowic, nie myslec, nie pisac! Lez, odpoczywaj bedzie napewno dobrze. Podstawa jest to, ze to nie "zywa" krew. Wtedy bys musiala biec do szpitala

Ja sie poki co ciesze ze to nie żywa krew ale jednak sie martwie. W pierwszej ciazy nie mialam takich przebojów.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nie masz możliwość zadzwonić do lekarki i spytać jej co ona sądzi co robic
O to jest dobry pomysl!
Ja jak sie czyms denerwowalam to nawet na ip dzwonilam, jak np lekow mi braklo a lekarz na urlopie, czy moglby mi ktos od njich wypisac. Nie ma sie co szczypac, jak masz nr, to dzwon.

reklama
Do góry