reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny. :) do mojej wizyty został tydzień. Nie mogę się doczekać. W ogóle jakoś do mnie nie dociera w dalszym ciągu, że jestem w ciąży [emoji14]
Macie rację - strasznie niesprawiedliwy ten świat. Żona mojego przyjaciela pragnęła dziecka kilka lat, kiedy w końcu im się udało.. Poronila :( straszne. Tymczasem kilka lat wstecz moja była sąsiadka urodziła dwójkę dzieci rok po roku (każde z innym), po czym je zostawila. Wyjechała i slad po niej zaginął. Jest poszukiwana przez policję już kupe czasu.. Jedna z dziewczynek miała szczęście i wychowuje się z ojcem, ale druga niestety w domu dziecka :(
W kwestii palenia ekspertem nie jestem. Przyznam szczerze, że miałam taki rytuał - jeden papieros dziennie wieczorem gdy synek zasnął. W momencie gdy dowiedzialam się o ciąży - przestałam. Nie brakuje mi tego, mam nadzieję że nie zaszkodziłam dzidzi. A fete można i kawę też ale pod warunkiem, że z ciśnieniem jest wszystko ok :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam wizytę w piątek już tez nie moge się doczekać czekałam na nią od ubiegłego poniedziałku :) zapytam o kawę jeszcze lekarza co on na ten temat sądzi, ale nie ukrywam, że to taki mój codzienny rytuał ;)

reklama
ja mam wizytę w piątek już tez nie moge się doczekać czekałam na nią od ubiegłego poniedziałku :) zapytam o kawę jeszcze lekarza co on na ten temat sądzi, ale nie ukrywam, że to taki mój codzienny rytuał ;)
A mnie znowu odrzucilo od kawy. I to niezbyt dobrze, bo jestem niskocisnieniowcem i niejednokrotnie chodzę rano przymulona [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja dziś po nieprzespanej nocy, nie mogłam spać tak mnie srodstopie bolało, rywalo, może wiecie czy w ciąży można stosować maść przeciwzapalne przeciwbólowe Olfen ketanol

ja zawsze polecam zmienić lekarza w takiej sytuacji :) niestety nic mnie do takiej teorii nie przekona, uważam, że to tylko takie usprawiedliwienie samej siebie, że rzucam, ale tak naprawdę pale nadal...
ale to tylko moje zdanie, a każdy przeciez może mieć inne :)
Jestem tego samego zdania, że to jest usprawiedliwianie się, ja przed ciążą podpalałam, ale z chwilą jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w jednej chwili przestałam palić, i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zajarać, bo dzidzia jest najważniejsza...a palenie w ciąży dla mnie zajeżdża lekką patologią :/

Witam z rana drogie panie :-) córę do szkoły szykuję a M wyslalam po chlebek i masełko mmmm uwielbiam świeży jeszcze gorący chlebek z masełkiem :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Cześć dziewczyny
Wszystko u mnie na dobrej drodze. Jutro lub w sobotę wypis, jak nic nie pogorszy się oczywiście. Tęskni mi się już za córką. Pierwszy raz mój M sam się nią zajmuje. No i radzą sobie. Nawet z tego co mówi to bardziej jego słucha niż mnie hehe.
@Elodia teraz nie podchodzi mi masło ale normalnie to też uwielbiam ciepły chlebek z masłem mniam :-) ;-)

Do góry