reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny. :) do mojej wizyty został tydzień. Nie mogę się doczekać. W ogóle jakoś do mnie nie dociera w dalszym ciągu, że jestem w ciąży [emoji14]
Macie rację - strasznie niesprawiedliwy ten świat. Żona mojego przyjaciela pragnęła dziecka kilka lat, kiedy w końcu im się udało.. Poronila :( straszne. Tymczasem kilka lat wstecz moja była sąsiadka urodziła dwójkę dzieci rok po roku (każde z innym), po czym je zostawila. Wyjechała i slad po niej zaginął. Jest poszukiwana przez policję już kupe czasu.. Jedna z dziewczynek miała szczęście i wychowuje się z ojcem, ale druga niestety w domu dziecka :(
W kwestii palenia ekspertem nie jestem. Przyznam szczerze, że miałam taki rytuał - jeden papieros dziennie wieczorem gdy synek zasnął. W momencie gdy dowiedzialam się o ciąży - przestałam. Nie brakuje mi tego, mam nadzieję że nie zaszkodziłam dzidzi. A fete można i kawę też ale pod warunkiem, że z ciśnieniem jest wszystko ok :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam wizytę w piątek już tez nie moge się doczekać czekałam na nią od ubiegłego poniedziałku :) zapytam o kawę jeszcze lekarza co on na ten temat sądzi, ale nie ukrywam, że to taki mój codzienny rytuał ;)

reklama
ja mam wizytę w piątek już tez nie moge się doczekać czekałam na nią od ubiegłego poniedziałku :) zapytam o kawę jeszcze lekarza co on na ten temat sądzi, ale nie ukrywam, że to taki mój codzienny rytuał ;)
A mnie znowu odrzucilo od kawy. I to niezbyt dobrze, bo jestem niskocisnieniowcem i niejednokrotnie chodzę rano przymulona [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja dziś po nieprzespanej nocy, nie mogłam spać tak mnie srodstopie bolało, rywalo, może wiecie czy w ciąży można stosować maść przeciwzapalne przeciwbólowe Olfen ketanol

ja zawsze polecam zmienić lekarza w takiej sytuacji :) niestety nic mnie do takiej teorii nie przekona, uważam, że to tylko takie usprawiedliwienie samej siebie, że rzucam, ale tak naprawdę pale nadal...
ale to tylko moje zdanie, a każdy przeciez może mieć inne :)
Jestem tego samego zdania, że to jest usprawiedliwianie się, ja przed ciążą podpalałam, ale z chwilą jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w jednej chwili przestałam palić, i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zajarać, bo dzidzia jest najważniejsza...a palenie w ciąży dla mnie zajeżdża lekką patologią :/

Witam z rana drogie panie :-) córę do szkoły szykuję a M wyslalam po chlebek i masełko mmmm uwielbiam świeży jeszcze gorący chlebek z masełkiem :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Cześć dziewczyny
Wszystko u mnie na dobrej drodze. Jutro lub w sobotę wypis, jak nic nie pogorszy się oczywiście. Tęskni mi się już za córką. Pierwszy raz mój M sam się nią zajmuje. No i radzą sobie. Nawet z tego co mówi to bardziej jego słucha niż mnie hehe.
@Elodia teraz nie podchodzi mi masło ale normalnie to też uwielbiam ciepły chlebek z masłem mniam :-) ;-)

Do góry