reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Hey ja leżę jak narazie i staram się zapanować nad nudnosciami a jak u was dziewczyny ?
Veraska
To złote chłopaki :-)@Veraska u mnie to samo jest. Zanim poszłam na L4, to mloda będąc w domu sama z M jak ja mialam popoludniówki, bardziej jego słuchala niz mnie heje. A cieplutki chlebek z masełkiem wciągnięty mniam mniam i z szyneczką.
Lipcowa mamusia
Wyszła mi tu dziewczynka a na chińskim chłopiec :-) a Tobie?
U mnie Chłopiec
Elodia
Ja zjaflam ciepłe kanapeczki z maselkiem i szyneczką i wlasnie witaminki popijam :-) i juz czuje ze zaraz znowu glodna bede hehehHey ja leżę jak narazie i staram się zapanować nad nudnosciami a jak u was dziewczyny ?
No czasami coś im wychodzi:-)To złote chłopaki :-)
zaczarowanaKicia
Trzymam kciuki będzie bobrzeCześć dziewczyny
Wszystko u mnie na dobrej drodze. Jutro lub w sobotę wypis, jak nic nie pogorszy się oczywiście. Tęskni mi się już za córką. Pierwszy raz mój M sam się nią zajmuje. No i radzą sobie. Nawet z tego co mówi to bardziej jego słucha niż mnie hehe.
@Elodia teraz nie podchodzi mi masło ale normalnie to też uwielbiam ciepły chlebek z masłem mniam :-) ;-)
Lipcowa mamusia
Ja zjaflam ciepłe kanapeczki z maselkiem i szyneczką i wlasnie witaminki popijam :-) i juz czuje ze zaraz znowu glodna bede heheh
Super
reklama
Lipcowa mamusia
No apetyt super tylko żeby mi waga super nie wystrzeliła w górę jak przy pierwszej ciąży bo potem ciezko bedzie to zrzucić:-) wiek juz nie ten no i przemiana materii gorsza niz 11 lat temu :-)
Ojj tam na zdrówko ci to wyjdzie napewno . Ja się martwię bo u mnie trochę za wysoki cukier ale może tylko panikuje.
Podziel się: